Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan a pozat aproape dezbrăcată în fața clădirii Burj Al Arab. Cu ce bărbat celebru s-a afișat impresara?

Anamaria Prodan a pozat aproape dezbrăcată în fața clădirii Burj Al Arab. Cu ce bărbat celebru s-a afișat impresara?

07 iul. 2022, 15:28,
BZI.ro, în Cancan

Anamaria Prodan a pozat aproape dezbrăcată în fața clădirii Burj Al Arab. Soțul său a povestit că a fost chemat de către președintele clubului de la Al Wasl pentru a i se atrage atenția cu privire la ipostazele provocatoare în care a fost surprinsă soția sa. Impresara a precizat că sunt doar niște calomnii.

Vedeta a fost surprinsă de curând lângă un bărbat. Aceasta a postat o imagine pe rețelele de socializare lângă Gabi Tamaș. Totuși, într-un interviu, Anamaria Prodan a declarat că va fi o femeie liberă abia atunci când divorțul va fi finalizat. Chiar dacă Laurențiu Reghecampf are un copil lângă iubita sa, impresara nu dorește să-și refacă viața lângă alt bărbat momentan.

Anamaria Prodan s-a fotografiat aproape dezbrăcată în fața clădirii Burj Al Arab

Anamaria Prodan este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare. Aceasta nu se sfiește să își arate corpul de invidiat. Mai mult de atât, de când s-a separat de Laurențiu Reghecampf, impresara a început să pozeze în ipostaze din ce în ce mai provocatoare. Invitat la un podcast, antrenorul a precizat că din cauza imaginilor mult prea îndrăznețe a soției sale a avut probleme. Bărbatul a povestit că atunci când era antrenor la Al Wasl, Anamaria Prodan a fost surprinsă într-o ipostază incendiară în fața clădirii Burj Al Arab. Aceasta este considerată un simbol al Emiratelor Arabe Unite. 

„La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: ”, a povestit Laurențiu Reghecampf. 

Ulterior, impresara a fost deranjată de ceea ce a declarat fostul său partener. Aceasta a precizat că sunt doar niște calomnii aduse la adresa ei, dar nu o mai miră nimic. Mai mult de atât, Anamaria Prodan și copii săi sunt de părere că nu sunt vorbele și ideile antrenorului. La momentul actual, cei doi sunt în plin divorț. 

Cu ce bărbat celebru s-a afișat impresara?

După 15 ani de mariaj, impresara și antrenorul au decis să meargă pe drumuri separate. Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, devenind tată pentru a treia oară. De curând, Anamaria Prodan a fost surprinsă și ea la rândul său lângă un bărbat celebru. Vedeta a postat o imagine pe contul său de Instagram împreună cu Gabi Tamaș. La descrierea pozei, impresara a scris „He is The One!”. 

Fotografia și cuvintele pe care soția lui Laurențiu Reghecampf le-a scris au devenit cu rapiditate virale. La scurt timp, imaginea a strâns numeroase aprecieri din partea internauților.  Mai mult de atât, nu este prima dată când Anamaria Prodan se afișează cu Gabi Tamaș. Cu toate acestea, impresara a precizat că nu va începe o altă relație până ce divorțul nu va fi finalizat. Vedeta a declarat că va fi o femeie liberă după ce va fi complet separată de actualul său soț.

„Sunt încă măritată, nu am cum să fiu cu alt bărbat. Când o să divorțăm o să fiu o femeie liberă. Până se pronunță divorțul, să-ți ții linia e o chestie de mândrie, de demnitate, de bun simț și de măreție. Când se pronunță, atunci sunt o femeie liberă și mă pot afișa cu toată lumea, fără niciun fel de problemă.”, a declarat impresara.

Anamaria Prodan a fost surprinsă de multe ori aproape dezbrăcată, în ipostaze provocatoare. Aceasta nu se sfiește să-și surprindă urmăritorii cu fotografii cât mai sexy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *