Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan a avut prima reacție după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

Anamaria Prodan a avut prima reacție după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

01 apr. 2024, 12:14,
în Cancan

Anamaria Prodan a avut prima reacție după ce Corina Caciuc a născut un băiețel, al patrulea copil al lui Laurențiu Reghecampf.

Corina a adus pe lume un băiețel, al doilea din relația cu Reghecampf, la doi ani după primul lor născut. Laurențiu mai are doi copii din relații anterioare: Luca și Laurențiu Jr. Reacția Anamariei a fost una calmă și pozitivă, spunând că speră ca Reghecampf să nu-și părăsească și această familie.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Corina Caciuc a născut un băiețel

Anamaria Prodan, aflată în relație cu boxerul Ronald Gavril de câteva luni, a oferit primele declarații despre povestea lor de dragoste pentru actualitate.net.

Anamaria a confirmat relația și a declarat că este fericită alături de Ronald. De asemenea, a descris relația lor ca fiind una sinceră și bazată pe respect reciproc.

Această declarație vine după ce au apărut numeroase speculații în presa mondenă despre povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril.

„Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează. Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis.

O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel.

Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt! De asta am rugat presa să nu ne mai implice în ce face Reghecampf. Nu ne interesează eșecurile lui pe plan profesional nu ne interesează ce face câți copii face, cu cine și când.

Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan.

Corina Caciuc a născut un băiețel

Iubirea dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se consolidează, cei doi formând un cuplu solid de mai bine de doi ani. Povestea lor a fost binecuvântată cu nașterea primului lor copil, Liam, în luna mai a anului 2022, iar acum familia lor se bucură de un nou membru. La finalul lunii martie, Corina a adus pe lume un băiețel sănătos, completând fericirea cuplului.

Bucuria nașterii celui de-al doilea copil al lui Laurențiu Reghecampf a fost împărtășită chiar de proaspăta mămică, Corina Caciuc. Pe rețelele de socializare, ea a postat o imagine emoționantă cu bebelușul, însoțită de un mesaj sincer, prin care și-a exprimat dragostea nemărginită pentru fiul ei și recunoștința pentru minunea care a intrat în viața lor.

Odată cu venirea pe lume a unui nou copil pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, Anamaria Prodan a avut prima reacție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *