Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan a avut prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie: „A treia oară este mereu cu noroc”

Anamaria Prodan a avut prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie: „A treia oară este mereu cu noroc”

12 mart. 2024, 14:28,
în Cancan

Anamaria Prodan a avut prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie. Impresara a fost surprinsă într-un moment emoționant, capturat pe video, în care iubitul ei, Ronald Gavril, pare să-i ofere inelul de logodnă.

Se pare că sportivul a ales un cadru special pentru a o cere de soție pe Anamaria Prodan, anume luxosul hotel Wynn din Las Vegas. Imaginile îi înfățișează pe cei doi îmbrăcați elegant, în timp ce Ronald ține în mână un pahar de șampanie, sporind atmosfera festivă.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie

Anamaria Prodan nu a negat că a primit o cerere în căsătorie, dar nici nu a confirmat zvonurile. Mai mult, a sugerat că a venit timpul să se căsătorească și că a treia oară este cu noroc.

„Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Deși a încercat să-și refacă viața sentimentală după divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu a avut succes până acum. Totuși, impresara pare să fi găsit în sfârșit stabilitatea și liniștea alături de noul ei partener, Ronald Gavril.

„Ronald este un tip de bărbat pe cale de dispariție. Vă spun sincer, nu îi construiesc o imagine, așa cum am făcut-o cu fostul soț”, a declarat impresara într-un interviu publicat în revista Fanatik.

Anamaria Prodan a împlinit în urmă cu trei luni 51 de ani, iar Ronald Gavril are 37 de ani, între ei fiind o diferență de vârstă de aproape 14 ani.

„Da, sunt aproape 14 ani. Ronald nu știa câți ani am. Când i-am zis, a început să râdă și mi-a cerut buletinul. Dar eu nu simt acești 51 de ani. Vârstea e un număr. Eu aveam niște idei preconcepute, îmi spuneam că nu o să fiu cu cineva mai tânăr. Dar când a apărut Ronald mi-am zis că, în sfârșit, el mă protejează pe mine. Râdea că îl cred un copil…”, a spus impresara.

Ronald Gavril a primit cheia orașului Bacău

Recent, boxerul a fost premiat la un eveniment organizat la Primăria Bacău, iar iubita sa i-a fost alături, oferindu-i sprijinul necondiționat.

La evenimentul organizat la Primăria Bacău au participat și Relu Auraș, antrenorul boxerului, împreună cu președintele clubului FC Bacău, Ion Șerban.

„Sunt profund onorat și emoționat de decizia de a fi declarat Cetățean de Onoare al orașului meu Bacău.  Deși drumul vieții m-a purtat departe, prin Las Vegas, în inima marilor bătălii și victorii, Bacău rămâne acasă, locul unde totul a început pentru mine. Această recunoaștere mă umple de mândrie și responsabilitate.

Promit să reprezint orașul și pe voi cu aceeași pasiune, indiferent unde mă duce viața.

Vă mulțumesc pentru suport și dragoste”, a declarat Ronald Gavril, pe rețelele de socializare.

Acum, Anamaria Prodan a avut prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *