Prima pagină » Actualitate » Anamaria Prodan a ajuns pe Burj Khalifa! Cât a cheltuit iubitul milionar pentru surpriză
Anamaria Prodan a ajuns pe Burj Khalifa! Cât a cheltuit iubitul milionar pentru surpriză

Anamaria Prodan a ajuns pe Burj Khalifa! Cât a cheltuit iubitul milionar pentru surpriză

13 oct. 2023, 08:49, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Anamaria Prodan a ajuns pe Burj Khalifa. Chipul impresarei a apărut proiectat pe celebrul turn din Dubai. Aroganța a costat 100.000 de euro, iar imaginea impresarei a stat doar 3 minute. Banii au fost dați de iubitul milionar al impresarei care i-ar fi oferit și inelul de logodnă.

Anamaria Prodan a ajuns pe Burj Khalifa!

Anamaria Prodan s-a stabilit la Dubai, pentru a se putea ocupa mai bine de noua ei afacere. Impresara este fondatoarea UAE Romanian Business Council, un proiect ce a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite, și care reprezintă o punte de legătură în afaceri între România și Emirate.

Impresara are şi o vilă de lux în Dubai, unde locuiește se pare cu iubitul ei, un om de afaceri din Arabia Saudită, care i-a făcut o surpriză de zile mari.

Într-una dintre seri, Anamaria Prodan s-a trezit cu chipul ei proiectat pe celebrul trun Burj Khalifa. Până acum.

Costurile unei astfel de surprize se ridică undeva la 100.000 de euro în week-end. Anamaria Prodan a rămas fără cuvinte la surpriza iubitului, care i-ar fi oferit și inelul cu acest prilej.

„Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între Romania și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei.

Pentru plasarea unui anunț sau a unui mesaj promoțional de trei minute pe celebrul turn din Dubai, Burj Khalifa, doritorii trebuie să scoată din buzunar aproximativ 60.000 de euro, însă prețul crește exponențial în weekend, atunci când o astfel de reclamă poate ajunge și la 100.000 de euro.

Mesaj pentru cei care vor să investească în Dubai

Anamaria Pordan s-a apucat de treabă în Dubai și le-a transmis celor care o urmăresc pe rețelele de socializare să o contacteze în cazul în care se gândesc să investească în Dubai, printr-un mesaj pe contul de Instagram.

„Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai. Am să vă las şi numărul meu de telefon, am să vă las absolut tot ce aveţi nevoie, pentru orice investiţie de orice fel, de oriunde, la orice oră din zi şi din noapte. Vă iubesc!”, a anunțat Anamaria Prodan, pe InstaStory.

Anamaria Prodan mai are o afacere de care se ocupă la Dubai. Impresara și-a deschis, recent, și o agenție imobiliară și vinde case în zonă. Impresara vrea, astfel, să-i ferească de țepele imobiliare pe românii care-și doresc locuințe de lux în Emirate.

„Am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe! În Emirate există niște legi, iar românii nu trebuie să se lase pacăliți doar pentru faptul că plătesc pentru o casă mai puțin ca în România”, a mai povestit impresara Anamaria Prodan, care a ajuns pe Burj Khalifa, după ce iubitul i-a făcut o surpriză.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *