Prima pagină » Radio » Actualitate » Anamaria German a suferit un accident îngrozitor în urmă cu 9 ani. Artista avea doar 22 de ani

Anamaria German a suferit un accident îngrozitor în urmă cu 9 ani. Artista avea doar 22 de ani

15 dec. 2022, 12:40,
BZI.ro, în Radio

Artista Anamaria German a suferit în urmă cu 9 ani un accident de mașină îngrozitor din cauza căruia este și acum în scaun cu rotile. Pe atunci, la vârsta de 22 de ani, viața ei s-a schimbat definitiv, însă a devenit o femeie puternică. Anamaria German a și divorțat de soț, iar acum are un mariaj fericit.

Artista de muzică populară este de 9 ani în scaunul cu rotile, după ce a fost victima în urma unui nefericit accident de mașină. Tragedia a transformat-o într-un om puternic și un bun exemplu de viață, o femeie luptătoare. Solista a povestit recent cum s-a schimbat viața ei după acel moment teribil, spunând și cum a găsit forța să meargă mai departe.

Anamaria German a suferit un accident îngrozitor în urmă cu 9 ani

Anamaria German a rămas în scaunul cu rotile de când avea 22 de ani. De la acel accident teribil au trecut 9 ani de zile însă artista a învățat să treacă peste această cumpănă. În prezent este un om puternic, care scrie cărți, poezii și îi motivează și pe alții, povestindu-le experiențele sale.

După teribilul accident căruia i-a fost victimă, pentru tânăra cântăreață de muzică populară viața s-a schimbat complet. La scurt timp, Anamaria German a divorțat de primul soț, însă și-a găsit fericirea și liniștea în cel de-al doilea mariaj. Acum, ea spune că cel de-al doilea soț al ei este „mâinile și picioarele sale”. În plus, are curajul să vorbească deschis despre drama ei.

„Îmi place să fiu eu cea care răspunde oamenilor despre viața în scaun rulant, despre cum am depășit traume, despre ce am trăit sau trăiesc. Consider că un speaker care vorbește din ce a trăit el e cel mai plauzibil. Când îmi iau inima în dinți mai cânt și eu câte ceva”, povestește Anamaria German.

Cum s-a schimbat viața ei din 2013

Au trecut 9 ani de la acel momernt fatidic, iar viața Anamariei German s-a schimbat total. Peste unele traume a reușit să treacă, însă cu alte probleme s-a obișnuit să trăiască așa, fiind conștientă că nu le va depăși poate niciodată. Însă, în tot acest timp, familia și apropiații au contat mult, dar mai mult decât aceștia, Dumnezeu. Astfel, spune artista, a găsit puterea de a merge mai departe.

„Forța vine din noi, dacă credem, luptăm, înaintăm, Dumnezeu pune și El umărul și nu ne lasă. Acum am înțeles de ce mereu am fost curajoasă și luptătoare și am trecut prin multe, ca să trec și prin asta”, mai spune artista.

L-a iertat pe cel care a făcut accidentul și și-a refăcut viața

Anamaria German susține că este supărată pe cel care a lăsat-o invalidă, însă l-a iertat. Culmea, respectivul era un prieten care o ducea acasă după un eveniment. Însă, datorită comportamentului său și a faptului că era neatent la condus, acesta a intrat într-un stâlp. Oricum, acel om pentru ea nu mai există.

„L-am iertat de pedeapsa cu penitenciarul, datorita mie nu a văzut pușcăria. Nu ținem legătura și nu mă interesează nimic despre el, din cauza comportamentului lui, pentru mine nu există”, a precizat Anamaria German.

În plan personal, pe lângă accident, artista a mai primit o lovitură fiind nevoită să divorțeze. Astfel, ea s-a mutat într-un alt oraș și a început o viață nouă. Pe actualul soț l-a cunoscut prin intermediul unor cunoștințe și de mai bine de 3 ani are un mariaj fericit alături de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *