Prima pagină » Cancan » Anamaria Ferentz se iubește cu un om de afaceri celebru. De ce nu se mai întoarce în țară frumoasa artistă

Anamaria Ferentz se iubește cu un om de afaceri celebru. De ce nu se mai întoarce în țară frumoasa artistă

10 ian. 2022, 15:55,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, Anamaria Ferentz, se iubește cu un om de afaceri celebru. Aceasta a vorbit recent despre actualul partener de viață. Vedeta a luat o decizie surprinzătoare în urmă cu câțiva ani și a plecat din România. Multă lume se întreabă de ce nu se mai întoarce în țară frumoasa artistă. 

Anamaria Ferentz are o relație cu un afacerist celebru

De câțiva ani Anamaria Ferentz locuiește în America și se pare că mutarea i-a adus frumoasei artiste multe bucurii. Recent, vedeta le-a dezvăluit fanilor că s-a mutat împreună cu iubitul ei la o fermă din Oregon. 

Aceasta nu ezită să se afișeze pe rețelele de socializare alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Chiar dacă partenerul ei de viață are 7 copii, artista se bucură de familia numeroasă.

Mai mult, Anamaria Ferentz a dezvăluit ce surpriză i-a făcut afaceristul chiar de ziua ei. Din fotografiile postate de artistă în mediul online se observă că aceștia sunt extrem de fericiți.

,,Am venit pentru o săptămână la New York, să îmi petrec ziua de naștere. Niciodată nu am știut ce să fac de ziua mea, întotdeauna sărbătoresc ziua tuturor și mai puțin pe a mea… (…) 

În schimb, anul acesta prietenul meu m-a surprins cu o vacanță la NYC, știind cât de mult îmi place orașul și că a fost prima mea casă în America. Mă bucur de locurile mele preferate în Manhattan, show-uri pe Broadway, cumpărături, bineînțeles, dar mai ales de timpul de calitate petrecut împreună.”, a declarat vedeta.

Anamaria Ferentz se declară o femeie împlinită și fericită alături de iubitul ei. Bărbatul deține mai multe afaceri și are o fermă impresionantă în Oregon.

O altă vedetă din showbiz-ul românesc care s-a retras din televiziune și a plecat din țară este fosta prezentatoare de știri Anca Lungu. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un milionar grec.

De ce nu vrea să se mai întoarcă în România frumoasa artistă

Anamaria Ferentz locuiește de 10 ani în Statele Unite și se pare că a descoperit cheia succesului peste hotare. Artista a luat această decizie în urmă cu câțiva ani și nu regretă faptul că a plecat din țară. Mai mult, vedeta a mărturisit că și-a găsit fericirea alături de un om de afaceri american și se bucură de viață.

Din mărturisirile frumoasei vedete, aceasta nu se gândește să revină în țară prea curând. Perioada de pandemie nu a afectat-o atât de tare pe Anamaria Ferentz, fiind extrem de activă în mediul online. Artista a realizat o piesă și un videoclip inedit chiar în perioada de izolare.

,,Pentru mine această izolare a fost benefică. Nu am avut timp chiar deloc să mă plictisesc! Am muncit mult cât am stat acasă, drept dovadă am scos și această piesă cu videoclip haios, atât în limba română cât și în engleză, „OMG, Ce bine e!”

Este o piesă despre izolare, eu fiind o persoană singură, cu un cățel. Arată exact partea asta a omului care probabil a luat-o razna stând în casă atâta timp, gătind și făcând curățenie. Am vrut să fie ceva haios într-o perioadă în care lumea s-a săturat de lucruri negative. (…)

Totul este realizat la distanță. Piesa este făcută de mine, versurile și muzica îmi aparțin, la producția muzicală am colaborat cu un român care stă în Canada.”, a mărturisit aceasta. 

Cu toate că a avut un trecut amoros tumultuos, se pare că Anamaria Ferentz iubește din nou și este mai fericită ca oricând.

De o viață privată tumultoasă a avut parte și Mihaela Tatu, care a devenit în ultima perioadă o prezență discretă în spațiul public. Aceasta a avut mai multe decepții în dragoste, dar a încercat să treacă peste suferințele amoroase.

Anamaria Ferentz și-a refăcut viața în America și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un afacerist celebru. Vedeta nu are planuri să se întoarcă în țară și se declară o femeie fericită și împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *