Prima pagină » Cancan » Anamaria Ferentz, fosta vedetă Playboy, are iubit american cu 11 ani mai în vârstă. Ce surprize i-a făcut de ziua lui

Anamaria Ferentz, fosta vedetă Playboy, are iubit american cu 11 ani mai în vârstă. Ce surprize i-a făcut de ziua lui

01 apr. 2022, 10:12,
BZI.ro, în Cancan

Cântăreața Anamaria Ferentz are iubit american de anul trecut, bărbatul fiind cu 11 ani mai în vârstă decât blonda care a apărut în Playboy. După doar câteva luni de relație, artista s-a mutat cu Douglas la o fermă din Oregon, împreună cu cei șapte copii ai acestuia. Anamaria Ferentz locuiește în America de peste zece ani, iar despre iubitul ei spune că el este „alesul”.

Blondina Anamaria Ferentz locuiește de mai bine de zece ani în Statele Unite ale Americii, iar în luna mai va împlini un an de relație cu Douglas, iubitul ei. Artista a părăsit în urmă cu ceva timp România, unde avea o carieră în muzică, și a pornit pe un nou drum. În vârstă de 46 de ani, vedeta a avut mai multe relații, însă nu și-a găsit sufletul pereche, până acum. Dar cu Douglas lucrurile stau altfel, din câte se pare, deoarece Anamaria simte că el este „alesul”. Recent, a fost ziua de naștere a partenerului ei, iar blondina a pus la cale mai multe surprize pentru acesta.

Anamaria Ferentz are iubit american cu 11 ani mai în vârstă

După doar câteva luni de relație, Anamaria Ferentz s-a mutat cu iubitul ei și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista este foarte îndrăgostită de actualul partener și nu ezită să arate tuturor acest lucru. Recent a fost ziua de naștere a iubitului american, astfel că ea a pus la cale mai multe cadouri pentru el. Anamaria Ferentz a cumpărat bilete la tenis, unde au susținut-o pe Simona Halep. Pe lângă acest cadou, artista a mai pregătit o altă surpriză pentru Douglas, mai exact un tablou pictat de ea.

Sunt foarte fericită și liniștită! De ziua lui i-am făcut cadouri peste cadouri. Dar pe lângă lucrurile materiale i-am făcut cadou bilete la tenis, la Indian Wells în Palm Springs. Și a avut cea mai frumoasă experiență din viața lui. l-a văzut pe Nadal, care e favoritul meu din 2009, și pe Simona Halep la care am strigat la meci amândoi, cât am putut de tare. Și i-am mai făcut cadou un tablou pictat de mine, în 3 zile, care, trebuie să recunosc, că m-a uimit și pe mine, la cât de bine a ieșit”, a mărturisit Anamaria Ferentz.

Douglas, iubitul Anamariei Ferentz, este cu 11 ani mai mare decât ea, însă vârsta nu a reprezentat o problemă pentru ei. Cei doi se înțeleg foarte bine și nu s-au certat absolut deloc de când sunt împreună.

Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu. Nu am cunoscut pe cineva atât de matur emoțional până acum dar și doritor de evoluție personală”, a mai precizat artista.

Anamaria Ferentz a pozat în Playboy

În urmă cu 20 de ani, atunci când a apărut goală pe coperta revistei Playboy, Anamaria Ferentz a fost admirată de toţi bărbaţii, iar formele ei i-au cucerit pe loc. Pe atunci, făcea parte din trupa Demmo, iar pictorialul incendiar a reprezentat un succes major pentru ea la acea vreme. Cu toate acestea, mai apoi vedeta a evitat să se lase surprinsă în ipostaze atât de erotice, până în urmă cu 8 ani, când a fost muza sculptorului Kiss Laszlo, cel care a realizat de-a lungul timpului lucrări cu Angelina Jolie sau Paris Hilton.

Și totuși, mai apoi Anamaria a ales să ducă o viață liniștită. Deşi a plecat de peste 10 ani peste Ocean, toată lumea se aştepta să îşi facă acolo o carieră de succes. Cu toate acestea, Anamaria Ferentz a mărturisit că nu a fost tentată niciodată de visul american. Aceasta a dezvăluit că a plecat în SUA pentru a-şi găsi liniştea. Iar acest lucru s-a și întâmplat deoarece Anamaria Ferentz și-a găsit un iubit cu care se înțelege de minune, chiar dacă este mai în vârstă decât ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *