Prima pagină » Radio » Actualitate » Anamaria Ferentz, fericită după doi ani de relație cu iubitul american: „Mă susține în tot ce fac”

Anamaria Ferentz, fericită după doi ani de relație cu iubitul american: „Mă susține în tot ce fac”

20 iul. 2023, 11:05,
BZI.ro, în Radio

Frumoasa artistă Anamaria Ferentz se declară nespus de fericită după doi ani de relație cu iubitul american, care o susține necondiționat. Fosta vedetă Playboy nu pare deranjată de diferența de vârstă de 11 ani dintre ea și Douglas. În plus, alesul blondinei Anamaria Ferentz are nu mai puțin de șapte copii, cu care artista se înțelege foarte bine.

De mai bine de 2 ani, Anamaria Ferentz trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat pe care l-a cunoscut în Statele Unite ale Americii. Artista are mare noroc, pentru că Douglas, iubitul ei, o susține necondiționat în cariera sa.

Anamaria Ferentz, fericită după doi ani de relație cu iubitul american

Omul de afaceri este alături de Anamaria Ferentz de mai bine de doi ani și în tot acest timp i-a demonstrat cât de mult o iubește. Artista are parte de un bărbat așa cum a visat dintotdeauna și crede că el este sufletul ei pereche.

„Relația mea cu iubitul meu merge foarte bine. Suntem de 2 ani și câteva luni împreună și mă susține în tot ce fac, ceea ce este cel mai important, că suntem o echipă și ne susținem reciproc”, a declarat Anamaria Ferentz pentru Click!

Deși are tot ce își dorește alături de iubitul ei, vedeta nu a renunțat la cariera sa muzicală. În Statele Unite le Americii, Anamaria Ferentz continuă să facă muzică și să meargă la concerte. Iar activitatea cântăreței nu este deloc deranjantă pentru Douglas.

Anamaria Ferentz locuiește de 10 ani în America și este fericită cu alegerea pe care a făcut-o. Cât privește latura profesională, totul merge foarte bine în viața ei. Anamaria fac muzică nouă, veselă, dance, înregistrând în California cu o super echipă de producție muzicală.

„Vara asta îmbin munca cu plăcerea. Toată vara e un fel de vacanță pentru mine, călătoresc mult pentru cariera mea, dar muncind cu pasiune o iau ca pe o vacanță”, a spus cântăreața, care de câteva luni și-a adus fratele, pe Ionuț, alături de ea, în America.

Ce spune despre copiii iubitului ei

Anamaria Ferentz și Douglas, iubitul american, trăiesc de mai bine de doi ani o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta locuiește la ferma bărbatului, în Oregon, alături de cei 7 copii ai acestuia, cu care se înțelege de minune.

„Păi, știi cum e, dacă îți dorești copii și ești toată ziua pe drumuri și nu-i faci, până la urmă nimerești pe cineva care să aibă destui. Sunt Albă ca Zăpada și cei 7 pitici! (râde). Sunt cinci băieți și două fete. O să venim și în România, dar când sunt copiii un pic mai mari, să înțeleagă și ei ceva, poate îi învăț românește până atunci”, a mai precizat Anamaria Ferentz.

De peste 10 ani, Anamaria Ferentz locuiește în America. A părăsit România, unde avea o carieră în muzică, și a pornit pe un nou drum. În vârstă de 48 de ani, vedeta a avut mai multe relații, însă se pare că acum și-a găsit sufletul pereche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *