Prima pagină » Cultural » Anamaria Ferentz a ajuns la vârsta marilor împliniri. Vedeta a avut parte de o vacanță romantică alături de iubitul american

Anamaria Ferentz a ajuns la vârsta marilor împliniri. Vedeta a avut parte de o vacanță romantică alături de iubitul american

26 apr. 2023, 09:42,
în Cultural

Anamaria Ferentz a ajuns la vârsta marilor împliniri. Fosta cântăreață are o viață de prințesă în America, după ce l-a cunoscut pe Douglas, bărbatul care i-a cucerit inima. Vedeta nu regretă că a plecat din România de dragul partenerului ei și s-a reinventat pe plan profesional. Recent, Anamaria Ferentz a fost surprinsă de Douglas, iar reacția artistei a fost pe măsură. Vedeta a avut parte de o vacanță romantică alături de iubitul american.

Anamaria Ferentz a ajuns la vârsta marilor împliniri

Anamaria Ferentz locuiește de mulți ani în America împreună cu iubitul ei, Douglas, și cei 7 copii ai bărbatului dintr-o relație anterioară. Artista a renunțat la viața din România și s-a mutat definitiv peste hotare. Aceasta s-a reinventat pe plan profesional și se declară o femeie împlinită la vârsta de 48 de ani. Fosta cântăreață radiază de fericire alături de iubitul ei american și nu ezită să se afișeze împreună în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. Anamaria Ferentz și Douglas au fost recent într-o vacanță în Europa și au avut parte de un răsfăț pe cinste.

„Da, a fost prima oară în Europa. I-a plăcut mult, sigur vrea să revină și vrea să vadă mai ales România și locurile unde am copilărit. A fost o vacanță superbă, am descoperit și eu locuri noi, am mâncat pizza în fiecare zi… și nu mai zic câte dulciuri.

Surpriza cea mai mare a fost că în Positano la hotelul la care stăteam aveau fragi, nu mai mâncasem fragi de la bunici la țară. Ei aveau în fiecare an și sunt printre fructele mele preferate. Fragi și lăcrămioare nu am văzut nicăieri în USA, de 13 ani de când stau aici.”, a mărturisit vedeta.

Anamaria Ferentz are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenrul ei de viață, care o susține mereu și o surprinde cu gesturi tandre și vacanțe în locuri inedite. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de familia sa și preferă să își trăiască povestea de dragoste cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Și iubita actorului Bebe Cotimanis, Iulia Dumitru, este o prezență rară în showbiz-ul autohton. Aceasta formează de mulți ani un cuplu cu faimosul artist, iar cei doi sunt împreună și pe scenă, fiind colegi de breaslă. Iulia Dumitru și Bebe Cotimanis reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Cum s-a schimbat viața artistei de când locuiește în America

Anamaria Ferentz a plecat din țară în urmă cu 13 ani și nu regretă. Fosta cântăreață și-a schimbat complet viața și se declară o femeie împlinită. Aceasta și-a întâlnit jumătatea și radiază de fericire alături de iubitul american. Artista a recunoscut în repetate rânduri că este răsfățată de partenerul ei. Cei doi au fost recent într-o vacanță de neuitat și au avut parte de răsfăț.

,,Am venit pentru a doua oară în Hawaii, în Maui, unde ne place foarte mult. Peisajele sunt de vis și nu îți ia mult timp până începi să te relaxezi total! Am făcut prima dată paddle boarding aici pe ocean și snorkeling tot prima dată,  am văzut o mulțime de pești și broaște țestoase foarte mari. (…)

Tot aici, în Maui am sărbătorit 12 ani de când m-am mutat în SUA și un an de când ne-am mutat împreună, eu și iubitul meu! A devenit locul nostru preferat de până acum.”, a precizat artista.

La vârsta de 48 de ani, Anamaria Ferentz se bucură de viață alături de iubitul ei american și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Fosta cântăreață locuiește de mulți ani peste hotare și se declară o femeie împlinită alături de viitorul soț și de copiii acestuia dintr-o relație anterioară.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`