Prima pagină » Actualitate » Analistul politic și profiler-ul H.D. Hartmann, în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE: „Nu știu ce aduce această întâlnire NATO de la București…! In paralel, tot în Capitală are o reuniune și mai importantă…!”
Analistul politic și profiler-ul H.D. Hartmann, în

Analistul politic și profiler-ul H.D. Hartmann, în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE: „Nu știu ce aduce această întâlnire NATO de la București…! In paralel, tot în Capitală are o reuniune și mai importantă…!”

28 nov. 2022, 17:00, 1 ,
în Actualitate

În „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE, H.D. Hartmann a discutat despre cum România devine centrul de comandă al diplomaţiei euro-atlantice, iar Bucureşti gazda reuniunii miniştrilor de Externe ai NATO, în perioada 28-30 noiembrie 2022.

„Cam aşa şi cu NATO, se întâlneşte Partidul Comunist şi ne anunţă secretarul general care va fi războiul viitor”, a spus H.D. Hartmann.

Profiler-ul H.D. Hartmann, în „Dezbaterea Zilei”

În contextul acestui eveniment de gradul 0 pentru România, jurnalistul H.D. Hartmann a vorbit în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre cum ne va influența cursul istoriei adunarea tuturor oficialilor, și dacă am putea avea de câștigat de pe urma acestui summit al NATO. Analistul politic ne spulberă totuși speranțele, amintindu-ne de cursul întâlnirilor din trecut, și dând exemplu anunțul făcut de președintele Vladimir Putin în 2007, atunci când a fost luat în râs de liderii Occidentali.

„Importantă din punct de vedere al simbolisticii, din nefericire, după cum ştim foarte bine, este exploatată propagandistic de către Guvernul României şi în special de către Trabucel de la Externe şi preşedintele României. Este clar o întâlnire care nu prea înţeleg ce va aduce României, în afară de câteva concepte cunoscute şi recunoscute de propagandă. Vorbeau ei acolo de întărirea unităţii statelor NATO împotriva agresiunii ruse împotriva Ucrainei. Este foarte bine. Problema este că această unitate trebuie să reziste şi anul viitor, când vor începe marile probleme de alimentare cu gaz, cu electricitate a Europei. Pentru că nu acum avem problema. Se lauda băiatul ăla de Berlin, Scholz, că el are depozitele de gaz pline… e foarte bine că le are, să-i dea Dumnezeu sănătate, că doar şi gazul României a contribuit la umplerea depozitelor de gaz ale Germaniei, fără ca poporul român să aibă gaz mai ieftin şi să fie mai fericit.

Din punctul meu de vedere, întâlnirea NATO se vrea şi aducerea unei unităţi de molid în jurul partidului secretarului său general, parcă aşa ne amintim de Partidul Comunist… Cam aşa şi cu NATO, se întâlneşte Partidul Comunist şi ne anunţă secretarul general care va fi războiul viitor.

Pe de altă parte, trebuie însă să reamintim că în paralel cu întâlnirea NATO are loc o întâlnire şi mai importantă. 720 de personalităţi, la nivel de secretar de stat adjunct, de miniştri adjuncţi de externe plus companiile care finanţează războiul, de partea Ucrainei, deci companiile militare, producătorii de armament, cei care promovează războiul ucrainean şi lipsa totală de dialog cu Rusia, promovează unitatea în sărăcie a Uniunii Europene şi a membrilor NATO. În afară de SUA care a avut grijă să nu fie săracă, în rest, toţi membrii europeni sunt săraci lipiţi pământului.

Este un comitet puţin cunoscut, o falangă, un pui, al celebrei MSC. Conferinţa de Securitate de la Munich, şi este creată, foarte interesant, numa nemţi pe acolo. Sunt foarte mulţi mareşali, toate conduse de foşti eroi ai revoluţiei americane din Germania, cei care s-au ridicat, s-au căţărat pe cadavrele Germaniei naziste şi au devenit azi democraţi, bătrânii democraţi plini de umor care vor război şi distrugere a civilizaţiilor. Un astfel de grup face întâlniri în paralel cu NATO.

Ce caută această Conferinţă de la Munich, care are o şedinţă taman la Bucureşti, înainte de întâlnirea marilor dragoni NATO care nu ştiu acuma cum să îşi mai încălzească vizuinele. O conferinţă care nu aduce nimic bun. O tribună a intereselor fundamentalist războinice a lumii occidentale. Iar ca istorie, trebuie să ne amintim că în 2007 anunţa Vladimir Putin pentru prima dată ruperea de Occident.

Această conferinţă, au avut loc câteva evenimente serioase. Aşteptam apariţia Chinei la această conferinţă. De obicei la astfel de conferinţe, marile puteri şi-au declarat intenţiile şi declaraţiile de politică externă de viitor. Repet, Vladimir Putin va anunţa războiul sau împotriva Ucrainei în 2007, în care va reproşa Occidentului care se simţea atunci extremd e puternic, extrem de arogant, nu există nimeni mai bun, mai rasial, mai superior, mai civilizational care astăzi propune duşuri de 5 minute sia ctiuni LGBTQ. Acolo, la acea conferinţă, Rusia anunţa că nu îi convine ce se întâmplă, şi că insultele acestui Occident neorasial, neoimperialist şi extrem de arogant nu vor fi uitate”, a declarat H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Obiectivul Schengen e ca la Mioriţa: ETERN!”

Interesele imperialiste ale Occidentului, asta e ceea ce consideră profilerul H.D. Hartmann că se promovează în aceste zile în timpul acestei conferințe de grad înalt. Iar cu toate acestea, analistul politic atrage atenția clasei politice românești că ar trebui profitat de ocazie și soluționat această problemă a aderării la spațiul Schengen și încheiat odată pentru totdeauna cu umilința la care suntem supuși ca popor de ani de zile.

„Aşa cum la Conferinţa de securitate, americanii i-au dat cu flit lui Putin, azi golanii s-au dus să insulte Qatar-ul la ei acasă. Dădeam acest exemplu pentru a arăta că pentru Occident e importantă distrugerea Orientului. E important pentru aceşti boşorogi, care vor să ne dea lecţii tuturor, că ei sunt cei mai tari din parcare, după ce ei au dat în cap şi au furat atâta timp. Acea dementă LGBTQ care atacă astăzi țara gazdă a Campionatului Mondial de fotbal, care nu le-a făcut nimic.

La Bucureşti are loc această conferinţă imperialistă care este simbolul neorasismului european alb, care se opune ridicării Orientului. Această promovare neorasistă de promovare a LGBTQ…

Întâlnirea de la NATO de la Bucureşti nu va aduce pace, ci face tot posibilul pentru a distruge Orientul! Pentru că prin aceste tipuri de valori false, dar care îndeplinesc funcţii de fascism, neuroimperialism, se distruge dezvoltarea legitimă a unui popor şi a unui stat.

Conferinţa asta de la Munchen, aici vin promotorii distrugerii Orientului la Bucureşti, unde un Trabucel linge clanţele. După ce ieri dădea un interviu pentru o dată limită intrării României în Schengen. Cum adică? O fi Rareş Bogdan prietenul meu, dar când minte că s-a rezolvat problema cu Olanda şi Austria, trebuie pocnit în piaţa publică. Data limită a acceptării umilinţei pentru România e 8 decembrie! Bă, Trabucel, golane de Calea Victoriei, ai pierdut lupta şi eşti un analfabet, un neica nimeni al istoriei! Băi, inexistentule! Un neica nimeni, tu şi Iohannis al tău! Există dată limită, în care România trebuie să radă ambasadele ţărilor care s-au opus permanent! Olanda ne umileşte de 11 ani de zile şi tu taci? Nu intrăm în Schengen? Sunteţi direct vinovaţi!

Obiectivul Schengen e ca la Mioriţa: ETERN! Cu asta ne alegem!”, a conchis H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann a vorbit în „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE și despre pensiile speciale din România.

Comentarii
  • Profiler sau Rusofiler? :)) Individul asta care nu are nici macar cele mai banale forme de bun-simt in interventiile sale publice (spre exemplu, fumeaza in timpul dezbaterilor) ajunge sa vorbeasca de moralitate? Pentru el a omori niste oameni nevinovati doar fiindca nu sustin niste apucaturi dictatorale de ordin teocratic este normal, dar este anormal sa aperi dreptul la viata. Stupefiant! S-au adunat toti corifeii Kremlinului si manipuleaza cinic masele de analfabeti functional din tara asta. Nu se va mai putea trai in tara asta peste cativa ani. Vei ajunge sa fii in cel mai fericit caz arestat pentru ca nu sustii crizele unor alienati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *