Prima pagină » Actualitate » Analistul politic, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann la BZI LIVE despre posibilitatea unui acord de pace între Ucraina și Federația Rusă
Analistul politic, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann la BZI LIVE despre posibilitatea unui acord de pace între Ucraina și Federația Rusă

Analistul politic, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann la BZI LIVE despre posibilitatea unui acord de pace între Ucraina și Federația Rusă

17 iun. 2022, 17:35,
în Actualitate

Analistul politic, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann în ediția de vineri, 17 iunie, a emisiunii-dialog BZI LIVE, alături de moderatorul Valentin Huțanu. Cei doi au pus în pondere posibilitatea semnării unui tratat de pace între Ucraina şi Federaţia Rusă şi totodată, dacă este sau nu aproape imposibil ca SUA să facă pace cu Moscova.

H. D. Hartmann la BZI LIVE

Fiind invitat în emisiunea BZI LIVE de vineri, 17 iunie, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a comentat asupra subiectului semnării unui acord de pace între Ucraina și Federația Rusă. Jurnalistul a reiterat câștigul mediatic pierdut de Rusia, care oricum nu se afla în planurile rușilor, prioritar pentru ei fiind activitatea și succesul din teren.

„Principalele puteri NATO vor să existe un dialog între cele două state.

Kievul a folosit un limbaj după întreruperea negocierilor, a ajuns la un dicţionar lingvistic imposibil pentru pace.

Serghei Lavrov nu doar că a spus că nu poate exista un dialog în acest moment, dar a mai spus că Londra şi-a pierdut puterea diplomatică în fata Moscovei. Toate acestea în contextul tuturor fake news-urilor răspândite de britanici.

Aceasta propagandă a adus Londra în incapacitatea de a mai discuta cu Moscova.

Cam în aceeaşi situaţie se află şi SUA.

Rusia în două luni, s-a întâlnit cu reprezentanţi din 40 de state, în contextul războiului.

Moscova a dovedit că e putere. Ceea ce mini Trump nu a reuşit.

Degeaba câştig mediatic, dacă în realitate câştig teren”, a precizat H. D. Hartmann.

H. D. Hartmann: „Iohannis nu a existat în această vizită”

H. D. Hartmann a vorbit în cadrul emisiunii BZI LIVE despre semnificația vizitei președintelui Franței în România, dar și despre vizita liderilor europeni în Ucraina.

„Iohannis nu a existat în această vizită. Cei trei crai s-au dus la Kiev şi au transmis un mesaj exclusiv european. Ei au detronat UE şi numele a celor mai puternice economii ale UE. Nu am înţeles cine a avut această idee nefericită de a-l ataşa pe Klaus celor 3. Apare în poze cu ei, dar nu e menţionat în descriere. Iohannis s-a ataşat acestei vizite, această idee grotească de a-l umili pe preşedinte şi România. Prin tratamentul acordat lui Iohannis, ne arată locul mediocru al României în acest conflict şi viitorul mediocru care ni se pregăteşte.

Este incredibil cine i-a dat ideea si nu a stiut să managerieze această vizită. Președintele trebuia să stea la aceeasi masă, în aceeași cușetă cu cei trei. Mare greșeală de imagine, care ne arată rolul mediocru pe care îl joacă România în acest moment, deși are cea mai lungă graniță cu Ucraina.

Viitorul mediocru care ni se pregatește. Iohannis e atașat grupului, nu e membru. Dezastrul imagologic.

Cei trei i-au cerut lui Zelenski sa negocieze cu Rusia, ăsta e mesajul vizitei. Mesajul celor trei e strict european, nu e UE, nu NATO.

Gazprom a anunțat azi dimineață că întrerupe furnizarea de gaz de 100% pentru Germania si 50% pentru Italia. Franța e scutită.

Rusia a pierdut 15 miliarde de euro din cauza sanctiunilor. Credeți că vreun alt stat european îți permitea să piardă atât?

De 6 săptămâni, armata rusă nu e oprită. Asta e realitatea.

Nu știu cine a vrut sa umilească presedinția României, dar gestul acesta mi-a demonstrat care e locul României în ochii lor”, a conchis H. D. Hartmann.

Așadar, H.D. Hartmann a abordat din nou, într-o emisiune BZI LIVE subiecte incitante de ultimă oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *