Prima pagină » Actualitate » Analistul politic H.D. Hartmann, la BZI LIVE despre demisia lui Vasile Dîncu: „Președintele Klaus Iohannis nu are voie să-și admolesteze public miniștrii…! Îngheţarea relațiilor de tip soroșiste arată incalificabila atitudine a Administrației Prezidențiale cu toate puterile din Statul român…” – VIDEO
Analistul politic H.D. Hartmann, la BZI LIVE despre demisia lui Vasile Dîncu:

Analistul politic H.D. Hartmann, la BZI LIVE despre demisia lui Vasile Dîncu: „Președintele Klaus Iohannis nu are voie să-și admolesteze public miniștrii…! Îngheţarea relațiilor de tip soroșiste arată incalificabila atitudine a Administrației Prezidențiale cu toate puterile din Statul român…” – VIDEO

24 oct. 2022, 16:12, 1 ,
în Actualitate

Jurnalistul H.D.Hartmann a avut o reacție dură astăzi, 24 octombrie 2022, la BZI LIVE după ce Vasile Dîncu și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării. Analistul politic susține că la baza acestei decizii a stat limita mândriei sale.

„Au fost un cumul de evenimente. De câteva ori se simţea o răceală. Iohannis are greşita tentaţie ca să se considere regele României. Vorbeşte o limbă coruptă şi de câteva luni nu mai comunica cu ministrul de apărare. Generalul Ciucă era la toate evenimentele militare, dar nu era ministrul apărării. La ultima vizită a lui Rutte, ministrul apărării nu a fost prezent. Dîncu şi-ar fi găsit timpul necesar. Excluderea ministrului apărării din dialog este un tip de politică pe care Iohannis a făcut-o mereu. Intelectualul de Transilvania, omul care a citit, nu suporta să-i vină unul şi să nu-i vorbească limba română şi să fie ignorat”, a transmis H.D.Hartmann.

H.D.Hartmann, despre demisia lui Vasile Dîncu

Analistul politic H.D.Hartmann îl consideră pe Vasile Dîncu un om inteligent, care a avut o limită. De asemenea, în exclusivitate pentru BZI LIVE, Hartmann a menționat faptul că președintele Klaus Iohannis nu are voie să-și jignească public miniștrii din Executiv.

Totodată, profilerul îl acuză pe șeful statului că se crede stăpânul României și umilește fără doar și poate toți cetățenii acestei țări.

„Vasile Dîncu este un intelectual onest, l-am criticat de multe ori, dar asta nu mă face să nu recunosc că nu are un doctorat plagiat. Este important de înţeles. Vasile Dîncu are o limită a mândriei sale. La Ciucă limita asta nu există. Insultele s-au adăugat. Iohannis nu are voie să-şi insulte public miniştrii. Dîncu spune că această comunicare este creată de războiul rus la adresa Ucrainei. Ministrul rus al apărării vorbeşte cu Turcia şi Franţa. Aflăm că de fapt s-a discutat despre o bombă murdară atomică. Îngheţarea aroganta dovedeşte incalificabilă stare a preșidenției române cu toate puterile. Presidentia nu este executiv şi nu este subordonat. Preşedintele nu este stăpânul României şi al miniştrilor. Ne credem rasiali superiori care dau lecţii peste tot. Vasile Dîncu a zis la revedere, ajunge. Cât să stea să fie umilit de Iohannis. Cât o să mai stea românii să fie umiliţi de Iohannis? Şi în Al Doilea Război Mondial s-a făcut tratat de pace. Ultimul şef al Germaniei a semnat tratatul şi apoi a fost condamnat şi executat, după sinuciderea lui Hitler”, a menționat H.D.Hartmann, la BZI LIVE.

H.D.Hartmann: ”În acest război trebuie pace”

Vă aducem aminte că lista „gafelor” făcute de Vasile Dîncu s-a umplut în momentul în care Vasile Dîncu a cerut negocieri pentru pace în războiul dintre Rusia și Ucraina. Jurnalistul H.D.Hartmann a menționat că în cazul în care nu se va institui un tratat de pace, războiul va dura 8 ani, dar Europa va fi distrusă.

„Acum în război trebuie tratat de pace. Suntem nebuni dacă credem că vom rezista 8 ani. Vor 8 ani să stăm în război. Cred că Iohannis nu înţelege ce înseamnă aceasta lucru pentru România. Trebuie pace şi una în care nu am bombe atomice murdare şi pericolul aruncării în aer a unor baraje. Noi minţim, ca ruşii vor să bombardeze, dar ucrainenii îşi bombardează de luni de zile barajul. Este o problemă de gravă, extinderea războiului ne va lovi direct şi în plin. Să nu ne imaginăm că suntem Polonia, ci o Lituanie condusă de un grup de nebuni. Să nu ne imaginăm că o extindere ne va ierta pe noi sau vom rămâne întregi. Orice război se termină cu pace. Vorbim de pace, dar băgăm sute de miliarde să continue. Noi sprijinim Ucraina tot timpul, dar în Europa nu este curent, gaz. Este pulbere peste tot, în Germania, Marea Britanie. În Republica Moldova se pregăteşte tribunalul poporului. Nu văd un om politic să vorbească despre adevăratele probleme. Moldova a fost împărţită în două. Moldova s-ar putea trezi cu un referendum făcut de rus şi-l pot câştiga. Maia Sandu trebuie să vorbească cu poporul său”, a mai adăugat cunoscutul jurnalist.

Jurnalistul H.D.Hartmann, despre semnalul dat de Vasile Dîncu

Profilerul H.D.Hartmann a menționat că Vasile Dîncu prin demisia sa a transmis un puternic semnal de alarmă pe care Klaus Iohannis ar trebui să-l ia în considerare. Dacă lucrurile din Moldova nu se vor liniști, războiul din Ucraina se va muta la granița României.

„Vasile Dîncu a trimis prin demisia sa un semnal serios lui Iohannis. Ai grijă că nu eşti regele României şi nu ai dreptul să te comporţi arogant. Avertismentul ăsta i-l dau şi Maiei Sandu. Ea n-ar câştiga alegeri reale. Dacă pierzi Moldova este crimă de trădare. Ne aduci Rusia la graniţa României. Du-te pe altă planetă. Să te rogi lui Dumnezeu să existe un elicopter să te ia din Chişinău. În câteva săptămâni te vei duce într-o evoluţie populară. Te vor arunca şi e vina ta dacă Rusia ajunge pe Prut. Nu ai fost pusă acolo ca să ne aduci Rusia pe Prut. Iohannis uită-te bine ce se întâmplă în Moldova. Pericolul vine de la produsele voastre subculturale ale marelui club cultural din care zici că faci parte. Maia Sandu este un eşec, care va lovi România. Iohannis, trezirea. Duşmanul tău nu este PSD. Duşmanul nu este în România, pericolul tău acum este în Moldova. Din cauza eşecului Maia Sandu riscăm să avem Rusia pe Prut. Este o mare înfrângere dacă acest lucru se întâmplă”, a transmis profilerul.

Astfel, după ce Vasile Dîncu și-a dat demisia, jurnalistul H.D.Hartmann a avut o reacție.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *