Prima pagină » Actualitate » Analistul politic, H.D. Hartmann la BZI LIVE: „Cu ajutorul unui trădător român, generalul cu 4 stele Ciucă a primit o Hotărâre de Guvern pentru prețurile la Energie… Și ăsta de afară… în birouri străine…”
Analistul politic, H.D. Hartmann la BZI LIVE: „Cu ajutorul unui trădător român, generalul cu 4 stele Ciucă a primit o Hotărâre de Guvern pentru prețurile la Energie... Și ăsta de afară... în birouri străine...

Analistul politic, H.D. Hartmann la BZI LIVE: „Cu ajutorul unui trădător român, generalul cu 4 stele Ciucă a primit o Hotărâre de Guvern pentru prețurile la Energie… Și ăsta de afară… în birouri străine…”

21 oct. 2022, 16:41,
BZI.ro, în Actualitate

În noua ediție BZI LIVE din 21 octombrie, a fost invitat analistul politic H.D. Hartmann. Cunoscutul jurnalist a vorbit despre prețurile la energie și implicit această Hotărâre de Guvern ce a fost servită premierului Nicolae Ciucă, de către ENEL. Subliniem servită, nu propusă.

„Când italianul îşi permite astfel de lucruri, ce înseamnă asta? Ia faceţi voi o hotărâre de Guvern lui Meloni, că vă scuipă ăia de vă înecaţi în scuipat italian. Poporul român trebuie să scape de slugi întâi!”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann la BZI LIVE

H.D. Hartmann a acuzat în exclusivitate la BZI LIVE premierul României, Nicolae Ciucă de incompetență și lipsă de reacție. Analistul politic consideră bizară această îndrăzneală a unei companii italiene, a unui străin, de a dicta cum se conduce țara noastră. Păi vine străinul și ne spune ce și cum să facem? Iau italienii, un neica-nimeni, decizii pentru noi? Asta am ajuns?

„Un document care încalcă orice lege a României şi Constituţie. Trebuie să se dea o Hotărâre de Guvern care să reglementeze piaţa de energie de anul viitor. Un mafiot italian de la ENEL a trimis formatul Hotărârii de Guvern, şi printr-un trădător român, care ştie ce furt va avea loc anul viitor, să fie aprobat… Acest băieţel şmecheraş s-a apucat de sport şi a fost şi subsecretar de stat la Ministerul Sportului şi deodată e specialist la ENEL. Asta ca să vedeți mafia europeană cum merge. Ia un băiat din sport şi îl bagă la energie. Ca să poată italianul de la ENEL să îi dea o hotărâre de guvern în plic lui Ciucă.

Când o Hotărâre de Guvern se face în plicuri străine, nici nu trebuia să îl deschizi, bă, Ciucă! Iată cum e condusă România, nici măcar nu se mai ascund! Guvernarea străină a României nici măcar nu se mai ascunde când dă ordine generalului cu 4 stele a României.

Şi mie îmi vine Ciucă să îmi spună că Olanda nu a făcut aşa ceva. Bă, ne iei de proşti?

Un trădător, un piște-nimeni, o duce la prim-ministrul României și încă avem premier şi nu e arestat? Păi iertaţi-mă, popor român, înseamnă că ne merităm soarta. Să nu vă mai miraţi că plecaţi 5 milioane în străinătate. Nu o să vină nimeni să îmi spună mie că ENEL-ul măreşte la un leu kw.

Pişpirică ăsta, nici n-a văzut ce i-a dat italianul din ENEL. A ajuns ENEL-ul să fure poporul român? Un italian care nu a făcut nimic în viaţa lui, să fure poporul român şi românul să nu facă nimic? Să ne fure casele? Foarte bine, staţi! Sute de mii de francezi stau în stradă şi se bat cu Macron, apoi germanii, până şi analfabeţii lui Maia Sandu… şi voi staţi? Nu vă meritaţi decât lanţurile pe care vi le aduce o Kovesi, sau von der Leyen, sau Iohannis”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Băi, italiene, fără şcoală şi fără nimic, măcar ascunde-te!”

Celebru jurnalist H.D. Hartmann consideră că deja vorbim de lipsă de respect, de vreme ce aceste mojicii se petrec pe față, ziua în amiază mare. Străinii care tratează statul român ca pe niște slugi, nici nu se mai ascund. Ne dau ordine fățiș, prin impunerea acestor Hotârîri de Guvern

„Documentele sunt oficiale şi publice, nici măcar nu se mai ascund hoţii de la ENEL. Fac ei Hotărâre de Guvern şi o trimit lui Ciucă să o aprobe. Încalcă orice lege a României!

Băi, italiene, fără şcoală şi fără nimic, măcar ascunde-te! Cum să ajuns ăla expert în energie dacă el a făcut rugby? Aşa e cu Bruxelles-ul, un rugbyst a ajuns expert şi încalcă legile ţării.

Numai guvernul României poate să conceapă o Hotărâre de Guvern. Tu poţi doar să propui, dar nu să faci o Hotărâre de Guvern şi să o trimiți în plic. Asta e insultă, furt, hoţie! Se simt atât de puternici, pentru că nimeni nu îi ia la întrebări. Kovesi ia doar oamenii de afaceri români la întrebări! Ăştia mari făceau banchete pentru zeiţa anti-corupţie, de asta sunt lăsați în pace!

Păi dacă eşti tu aşa bun expert la ENEL, de ce nu te ia compania mama acasă? Dar ei sunt aici doar pe şparleală şi pe insultat poporul român. Avem de-a slugărete şi trădători de ţară în prostie!

Când italianul îşi permite astfel de lucruri, ce înseamnă asta? Ia faceţi voi o hotărâre de Guvern lui Meloni, că vă scuipă ăia de vă înecaţi în scuipat italian. Poporul român trebuie să scape de slugi întâi!”, a conchis H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann a abordat vineri, 21 octombrie, cele mai în vogă subiecte la BZI LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *