Prima pagină » Actualitate » Analistul politic H.D.Hartmann, la BZI LIVE: „Boris Johnson şi-a apărat prădătorul sexual, iar în spatele acestei demisii se află SUA” – VIDEO EXCLUSIV
Analistul politic H.D.Hartmann, la BZI LIVE: „Boris Johnson şi-a apărat prădătorul sexual, iar în spatele acestei demisii se află SUA” - VIDEO EXCLUSIV

Analistul politic H.D.Hartmann, la BZI LIVE: „Boris Johnson şi-a apărat prădătorul sexual, iar în spatele acestei demisii se află SUA” – VIDEO EXCLUSIV

08 iul. 2022, 16:41,
în Actualitate

Astăzi, 8 iulie 2022, în Studioul BZI LIVE a avut loc cel mai așteptat talk-show al săptămânii. Analistul politic, profilerul și unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști a discutat despre subiectul momentului, și anume situația actuală din Marea Britanie. H.D.Hartmann a comentat demisia lui Boris Johnson din funcția de premier al Marii Britanii. Mai mult decât atât, incisivul invitat a transmis că în spatele deciziei britanicului se află Statele Unite ale Americii.

„A zis la un moment dat că este lovitura Rusiei la adresa Marii Britanii această cădere a lui. Însă, această mişcare este una americană. El trebuia să plece de un an de zile, dar forma rară de boală politică, această lipsă de inteligenţă, l-a făcut să cadă în capcana asta. Din cauza tunurilor şi rachetelor trimise de Marea Britanie mor mii de oameni zilnic. Ucrainenii bombardează numai civili. Acolo nu mai sunt drepturile omului, acolo sunt ruşi. Asta este Europa care ne oferă aceşti lideri. Pentru Occident, civilii ruşi nu contează. Este o dictatură a liberalismului. Asta a spus şi Biden. Şoferii vor plăti benzina scump pentru a salva dictatura liberală. Acum luptăm pentru pacea lumii în numele american. Aceleaşi crime au loc, aceeaşi operaţiune militară. Obraznicul ăsta nu şi-a dat seama de 2 lucruri”, a transmis H.D.Hartmann, în exclusivitate pentru BZI LIVE.

Ce spune analistul H.D.Hartmann despre demisia lui Boris Johnson din funcția de premier al Marii Britanii

Analistul politic H.D.Hartmann a transmis astăzi în Studioul BZI LIVE că Boris Johnson și-a pierdut funcția din cauza a două lucruri: scandalul din Parlament provocat de un ministru și tensiunile din interiorul Regatului Unit al Marii Britanii.

Vă aducem aminte că un ministru homosexual din Cabinetul britanic s-a îmbătat și a molestat sexual doi tineri. Boris Johnson avea obligația să îl dea afară din Guvern și să-l predea pe mâna poliției. Nu a făcut acest lucru, iar în schimb l-a apărat. Miniștrii au început să-și dea demisia unul câte unul, acest lucru făcându-l pe Johnson să-și depună mandatul.

„A promovat tot felul de anormali. Scandalul care l-a dat jos a fost creat de un ministru homosexual care avea dosar penal de agresiune. Boris Johnson l-a făcut ministru plin în Guvernul său. Ăla s-a îmbătat şi a început să molesteze doi tineri din barul în care era. Tinerii nu erau străini, erau din staff-ul politicienilor de la petrecere. Ăia de acolo sunt alcoolici, vineri seara se îmbată toată naţiunea. Luni s-a făcut plângere, i s-a spus lui Johnson, iar asta a spus că „are mâini libere”. Într-o dictatură, molestarea sexuală este act criminal. El trebuia să pună mâna pe telefon şi să execute legea turnătoriei, să sune poliţia şi să spună să se ia măsuri. În Londra dacă nu torni eşti pedepsit. Scandalul a început şi până marţi nu l-a dat afară. Miercuri toată lumea spunea că e gata totul. Boris s-a dus la întâlnire şi spunea că asta e lovitura lui Putin împotriva Guvernului său. Ce are Putin cu un agresor sexual? În Parlament îl apără pe ăla, până când au început miniştrii să-şi dea demisia. Miercuri seară a dat afară pe unul dintre cei mai iubiţi miniştri ai săi pentru că i-a cerut demisia. Atunci s-a calculat, din 10 în 10 minute câte un membru şi-a dat demisia şi l-au lăsat singur”, a transmis H.D.Hartmann, profiler.

De asemenea, un alt element care l-a condus pe Boris Johnson să își dea demisia a fost faptul că acesta și-a dorit un război permanent cu Rusia și astfel s-au alimentat tensiunile din Regatul Unit al Marii Britanii.

„Johnson a dorit un război permanent cu Rusia. Al doilea element se referă la tensiunile din Regatul Unit al Marii Britanii. După celebrarea jubileului Elisabetei a II-a, Scoţia a anunţat un nou referendum pentru recunoaşterea independenţei. Scoţienii au anunţat cu o zi înainte că venerabila regina a Angliei se ducea să deschidă Parlamentul scoţian. A lăsat să se înţeleagă că Scoţia nu va renunţa la coroană. Regina Marii Britanii rămâne regina Scoţiei. Elita Marii Britanii a realizat că Boris Johnson nu avea cum să reziste simbolic în faţa unei asemenea lovituri. Ei vor să dispară Marea Britanie, cu astfel de simboluri nu avea cum să se lupte. Dorinţa neapărată de a împinge Ucraina să se lupte cu Rusia a crea multe probleme Europei cu tensiunea enormă din interiorul Regatului Unit al Marii Britanii au dorit ca acest Johnson să devină dezirabil. În loc să-şi ia bagajul el a anunţat că mai sta până în septembrie. Boris aşteaptă să vadă dacă situaţia de pe front se schimba pentru că dacă se modifică în favoarea Ucrainei are motiv să negocieze cu americanii că el a câştigat. El este un oportunist inteligent. Are talentul mitomanului. El nu este la primul scandal. Individul este o pacoste pentru Marea Britanie şi Europa”, a conchis H.D.Hartmann, analist politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *