Prima pagină » Actualitate » Analistul politic H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE despre întâlnirea de la Davos, analiza Bilderberg și ”Grupul 300”
Analistul politic H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE despre întâlnirea de la Davos, analiza Bilderberg și ”Grupul 300”

Analistul politic H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE despre întâlnirea de la Davos, analiza Bilderberg și ”Grupul 300”

10 iun. 2022, 16:25,
în Actualitate

Analistul politic, jurnalistul și profilerul H.D. Hartmann a fost invitat vineri, 10 iunie 2022 în cadrul emisiunii-dialog BZI LIVE, alături de moderatorul Valentin Huțanu. Cei doi au abordat subiecte importante, precum întâlnirea de la nivel înalt de la Davos, analiza Bilderberg și ”Grupul 300”.

H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE: „Obrăznicia occidentală a devenit insuportabilă pentru ruşi”

Fiind invitat în noua emisiune-dialog BZI LIVE, vineri 10 iunie, analistul politic, jurnalistul și profilerul H.D. Hartmann a abordat subiectul întâlnirii oficialilor de rang înalt de la Davos.

„Noi avem acum în joc de table. Am avut încercarea de resetare cu Trump. Idei îndrăzneţe dar care au deranjat democraţia. Aceasta gerontocraţie care a deranjat.

În primul rând, dacă ne uitam la prima etapă cu Trump care a eşuat, apoi avem pandemia care a fost un fenomen natural, care a devenit o a doua etapă. Se voia ca pandemia să reseteze totul. Să aruncăm istoria şi civilizaţia umanităţii la gunoi.

Obrăznicia occidentală a devenit insuportabilă pentru ruşi.

A treia etapă, de unire a celor trei procuri prin care băncile naţionale să formeze o singură bancă. Acesta este un joc mondial, prin care să se creeze o singură bancă, o singură monedă, un singur joc economic.

Noi nu mai avem economie clasică, trebuie să avem alternative. Cuvântul cheie este alternativ, un fel de tabula rasa. Totul este alternativ. Intrăm într-o etapă de construcţie în care după ce ni s-a spus că Ucraina va învinge Rusia, apoi că Ucraina a fost ocupată în proporţie de 20 % de Rusia, că trebuie să avem al 4-5-6 doze de vaccin, că România cu 17 milioane de cetăţeni trebuie să cumpere 20 milioane doze de vaccin, ca mâncarea traditioanala face colesterol, ca tot ce e real e rău…. şi ne spun că de acum intrăm într-o zonă în care fericirea populaţiei este să nu deţii o proprietate, etc.

Visul acestei tumori canceroase, în care SUA ne spunea ce bun e internetul. Eu chiar am crezut că democraţia este forma supremă de vată, dar apoi am văzut genocidul din Irak.

Iar în a patra etapă, se implementează cu voioşie de pioner valorile comuniste”, a precizat H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Războiul ruso-ucrainean deranjează politicile globale”

De asemenea, analistul H.D. Hartmann a discutat și despre relația ruso-chineză, cât și despre cea chinezo-americană care preocupă o lume întreagă.

„Balanţa de putere dintre China şi Rusia va fi mereu dependentă de balanţa dintre China şi SUA.

De asta observăm că şi Biden, în momentale sale de luciditate, vom vedea că nici el nu a reuşit să definească relaţia China Rusia în sine. China are linii roşii foarte clare trasate. Taiwan a minţit că este o naţiune dependentă. Relaţia ruso-chineză este agilă şi fluidă în acelaşi timp. Nu putem defini relaţia care va fi în conflict.

Până ce Statele Unite vor înţelege această relaţie, până atunci doar vor fi desfăşurate steagurile războiului în Taiwan.

Trebuie reținut că războiul ruso-ucrainean deranjează politicile globale.

China cu India nu vor putea să lucreze direct.

Acest conflict poate duce la un Război Mondial, dar bineînţeles, nu anul acesta”, a precizat profilerul H. D. Hartmann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *