Prima pagină » Actualitate » Analistul politic H.D. Hartmann a analizat pentru BZI LIVE verdictul de plagiat acordat tezei de doctorat a ministrului Lucian Bode
Analistul politic H.D. Hartmann a analizat pentru BZI LIVE verdictul de plagiat acordat tezei de doctorat a ministrului Lucian Bode

Analistul politic H.D. Hartmann a analizat pentru BZI LIVE verdictul de plagiat acordat tezei de doctorat a ministrului Lucian Bode

13 ian. 2023, 19:20, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

H.D. Hartmann a vorbit la BZI LIVE despre verdictul acordat de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, pentru a doua oară, tezei de doctorat a ministrului de Interne al României, Lucian Bode.

Analistul politic se concentrează în primul rând, în jurul întrebărilor ‘de ce? de ce nevoia aceasta de doctorat?’, de vreme ce Securitatea, ca știință nu există.

Analistul politic H.D. Hartmann la BZI LIVE

În cadrul ediției de vineri, 13 ianuarie, a emisiunii BZI LIVE, H.D. Hartmann a discutat despre teza de doctorat a ministrului de Interne al României, Lucian Bode. Amintim că zilele trecute, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a prezentat concluziile în urma verificării lucrării științifice a ministrului Bode, pentru a doua oară. Răspunsul a fost același, că lucrarea este ‘viciată’.

„Bă fraţilor, da de 15 ani, ce v-a apucat cu doctoratele? Acum, domnu Bode s-a apucat şi nu înţeleg cui îi trebuie… Întreb şi eu aşa, la ce ţi-a trebuit doctorat? Să te dai mare în faţa soţiei, amantei… La ce ţi-a trebuit? Că tata a lucrat 10 ani la doctorat şi l-a dat cu oameni din ăştia deştepţi… Eu nu am doctorat.. Şi nu am nevoie de doctorat în Securitate.

Ce v-a apucat nebunia să daţi de doctorate? Nu aveţi capacitate nici măcar de masterat, d-apăi de doctorat.

Băi tovarășu de la UBB, cum adică, acum 4 ani era validă şi acum nu era? Băi UBB-ule, suntem proști? Păi acum 4 ani ce ai citit? Scânteia partidului de la Bruxelles? N-ai citit teza lui Bode? Păi băi, UBB-ule, te faci de ruşine, ai devenit europenistă și la fel de mincinoasă ca Uniunea Europeană. Băi, Universitate de Cluj, eu credeam că ești Universitate serioasă.

Bode, răspunde la întrebarea asta simplă, de ce ai avut nevoie de doctorat? Ți-a trebuit doctorat, la ce ți-a folosit? Și tu, Ciucă, la fel, la ce ai avut nevoie de doctorat? Bode, eşti alfabetizat de comunism! De poporul român, nu de NATO! Ce e aia, bă, doctorat în securitate? Că aia nu există, bă! Nici ca ştiinţă, nici ca cercetare, nu există ca nimic!”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Nu vă cere nimeni să fiţi mai mult decât sunteți”

Analistul politic H.D. Hartmann le amintește lui Lucian Bode și Nicolae Ciucă care sunt de fapt rădăcinile lor și le sugerează să nu mai continue cu această șaradă prin care încearcă să afișeze o imagine falsă.

„Bă, Bode, stăpânu tău Iohannis, care are şi el stăpânii lui la Bruxelles, la Viena, a zis că cine are plagiat pleacă. Dar eu nu am văzut să pleci, nici tu, nici Ciucă!

Bă, repet, prefer să-ţi fi dat tu, Ciucă, doctorat în plug! Băi, ţăranilor, Partidul Comunist v-a făcut, rămâneţi unde sunteţi! Nu vă cere nimeni să fiţi mai mult decât v-a dat Partidul Comunist!

Băi, termină-te, rămâneţi unde sunteţi! Că sunteţi cinstiţi. Atunci când scrie pe carnetul vostru pioner Ciucă, UTC-ist Ciucă, acolo e cinstit, e efortul vostru! Dar când scrie doctor în ştiinţă Bode şi Ciucă, atunci e minciună! E minciună NATO, sunteţi produsul minciunii!”, a conchis H.D. Hartmann.

Comentarii
  • Acest guraliv incult HD Hartmann – pe numele sau adevarat Ion Raus- a devenit o „vedeta media” in ultimii ani.
    Se pretinde mason „de sange” pentru ca este descendent de „sange” al unui maestro mason.
    Domnule HD Hartmann alias Ion Raus, daca ati fost adoptat, asa cum sustineti, cum puteti fii „Maosn pe linie sanguina”? Tatal Dv natural -sustineti char Dv- era un ilustru necunoscut. Minciunica???

    Din pacate ii sunt tolerate in mai toate emisiunile la care participa cu moderatori slabi sau intentionat setati pe „show” – lacunele in privinta cunostintelor in domeniul politic, istoric etc.
    Face niste confuzii grave (poate in mod intentionat) citez „Dinozautii au trait acum 4 milioane de ani impreuna cu oamenii” sau „70 % dintre ucrainieni sint catolici” sau „in al doilea razboi mondial au murit 20 de milioane de rusi”

    HD Hartmann ba se da evreu (povesteste de Barmitzwah) ba se de crestin povestind de Maica Domnului etc.
    Este HD Hartmann cetatean canadian si american? Sustinea Dl IOn Raus alias HD Hartmann intr-o emisiune ca are senatorul lui in Washington- mentionez in treacat ca Washington DC nu este stat american, este district federal si nu are senatori (inca) poate se refereal Dl Ion Raus la statul Washington cu capitala la OIympia.

    Dl HD Hartmann alias Rion Raus se refera la misiuni speciale pe care l-ea avut in USA sau cu mandat din partea State Department (Ministerul de externe amercica),La nivelul superficial al cunostintelor dumnealui, informatii aduncate de pe goole si aruncate intr-o oala nu reprezinta o analizam ci doar show TV.

    In fine, HD Hartmann alias Ion Raus este un pseudo brand autocreat, autosuficient, incult .
    https://thekootneeti.in/ion-raus-honourary-senior-defence-analyst/
    http://www.ziua.ro/display.php?data=2000-12-09&id=54954

  • Prea multe inexactitati, prea multe minciunele- ba era trimis special UNESCO, ba era agent CIA, ba era cetatean canadian, ba era cetatean american, ba vorbea 5 limbi straine – nu mai stim ce sa credem!
    Pacat de memoria tatalui Dv (adoptiv?)- un erudit de scoala veche Dl Nicolae Raus..
    Grandomania Dv ar mai trebui oleaca stavilita domnule Raus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *