Prima pagină » Cultural » Ana Ularu a dat lovitura în actorie. Românca joacă în cel mai urmărit serial american

Ana Ularu a dat lovitura în actorie. Românca joacă în cel mai urmărit serial american

26 apr. 2023, 09:05, 1 ,
în Cultural

Ana Ularu a dat lovitura în actorie. Artista joacă în serialul de top al Amazon Prime, „The Power.” Vedeta colaborează cu nume grele ale cinematografiei internaționale și este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Ana Ularu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, reușind să se facă remarcată și la Hollywood. Românca joacă în cel mai urmărit serial american și face furori cu personajul pe care îl interpretează.

Ana Ularu a dat lovitura în actorie

La vârsta de 37 de ani, Ana Ularu este o femeie de succes. Actrița are o carieră impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta a cucerit și Hollywood-ul, iar în prezent colaborează cu nume consacrate ale cinematografiei internaționale. Noul serial în care joacă actrița este cel mai bine cotat de pe Amazon Prime. Artista a oferit câteva detalii despre noul său proiect, dar și despre personajul ei, care a cucerit publicul.

„The Power este cu adevărat o serie revoluționară de povești despre curaj, autodescoperire, depășirea limitelor și deturnarea ordinii. Personajul meu e un fel de bombă cu ceas, este reprezentanta unei justiții neiertătoare, este un om care a supraviețuit abuzului și s-a reconstruit spectaculos.”, a declarat actrița care a dat lovitura în actorie.

Ana Ularu se bucură din plin de celebritate și atrage mute priviri când apare la evenimentele mondene. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Și talentata actriță Adriana Trandafir se menține tânără și se mândrește cu o carieră artistică răsunătoare. Un alt actor faimos este Șerban Pavlu. Acesta a jucat în numeroase filme și a fost premiat pentru activitatea sa. Dincolo de lumina reflectoarelor, Șerban Pavlu este extrem de discret și își ține soția și copiii departe de showbiz-ul autohton.

Ce spune actrița despre ascensiunea sa profesională

Ana Ularu a debutat în actorie la vârsta de 9 ani, iar de atunci și-a construit o carieră de succes. Aceasta a interpretat până acum rouluri în peste 50 de filme, scurtmetraje sau producții de televiziune. Actrița călătorește des din București în Berlin, acolo unde are mai multe proiecte răsunătoare.

Ana Ularu a jucat de-a lungul timpului alături de nume grele din cinematografia românească și internațională și a primit numeroase premii, precum premiul criticii elvețiene pentru cea mai bună actriță, fiind desemnată drept cea mai bună performanță feminină la festivalul de la Salonic. Actrița joacă în seria „The Power”, serialul fiind pe locul I în topul producțiilor Amazon Prime. Serialul este urmat de The Lord of the Ring și de Star Trek.

,,Amazon a avut un curaj enorm, a angajat regizoare extrem de talentate și a mers «the extra mile» pentru a spune o poveste superbă și teribilă. (…) Serialul e un eveniment care complimentează perfect zeitgeistul – un moment în care balanțele de putere se schimbă și în care, de fapt, calitățile umane adevărate se relevă. La fel și defectele. Aliații și cei temători se separă în cadrul acestui serial. Frumusețea se redescoperă. Puterea ia noi valențe. Și mă bucur pentru că publicul o descoperă încet pe Zoia și felul în care alege ea să funcționeze în nouă paradigmă.”, a mai precizat artista.

Ana Ularu se bucură de un succes impresionant în carieră și joacă alături de nume grele din cinematografia internațională. Actrița a dat lovitura peste hotare și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • sunt mai multe actrite cu facultate de teatru si film care au fost acceptate in urma examenelor de casting in seriale americane dar voi o vedeti numai pe urlata :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`