Prima pagină » Radio » Actualitate » Ana, sora Danielei Crudu, a născut un băiat. Cele două au devenit mame la doar câteva luni distanță

Ana, sora Danielei Crudu, a născut un băiat. Cele două au devenit mame la doar câteva luni distanță

12 oct. 2023, 10:41,
în Radio

Ana Maria, sora mai mare a Danielei Crudu, a devenit și ea mămică după ce a născut un băiat sănătos și frumos foc. Blondina pare să fi renunțat la viața de noapte și OnlyFans, devenind și ea fată de casă, asemenea Cruduței. Ana Maria Crudu îi calcă pe urme sorei mai mici, care a adus pe lume o fetiță la începutul verii.

Ana Maria este sora mai mare a Danielei Crudu. De ceva vreme, ea a plecat din România și s-a stabilit în Suedia, acolo unde e căsătorită cu un român, care e șofer de camion. În România, Ana Maria Crudu era make-up artist. Machia diferite vedete la evenimente, la emisiuni, chiar și pe sora ei, care a lucrat ani de zile în televiziune. Însă, după modelul sorei sale, și Ana și-a făcut cont pe celebra platformă pentru adulți, OnlyFans.

Ana, sora Danielei Crudu, a născut un băiat

Bucurie de nedescris în familia Crudu! Ana Maria, sora mai mare a fostei asistente TV, a născut un băiețel superb și sănătos. Se pare că surorile au renunțat la viața de noapte și OnlyFans pentru a se dedica vieții de familie. Recent, Ana a născut un băiețel superb, iar acum a postat imagini cu acesta pe rețelele de socializare.

Familia Crudu s-a mai îmbogățit cu un membru! Ana Maria, sora fostei asistente TV Daniela Crudu, a născut un băiețel sănătos și frumos foc. De altfel, Ana Maria a și postat primele imagini cu micuțul, aflat chiar în brațe tăticului său.

Nelu, tatăl surorilor Crudu, a fost cel care a dat veste cea mare, respectiv faptul că și Ana Maria este însărcinată și că va naște toamna aceasta. Bomba showbiz-ului a fost dată la botezul fiicei Danielei, care a avut loc cu aproximativ o lună în urmă.

„Și Ana Maria să fie într-un ceas bun, e și ea însărcinată acum. Trebuie să nască în toamnă. După câte știu, un băiețel, frumos foc. L-am văzut și eu în aparate. Mă uitam ca la poartă nouă”, a declarat tatăl Danielei Crudu, la petrecerea de botez a fetiței acesteia.

Ana Maria Crudu, în vârstă de 35 de ani, a devenit mămică cu foarte puțin timp în urmă, iar vedeta a postat prima imagine cu micuțul nou-născut, chiar de ziua soțului ei, Adrian Neagu. În fotografie, băiețelul se află în brațele tatălui său, iar descrierea este una extrem de emoționantă.

„La mulți ani, tăticule!”, a scris vedeta, alături de simpatica poză.

Și sora Cruduței este activă pe OnlyFans

La scurt timp după ce Daniela Crudu a rămas însărcinată, a urmat și Ana Maria. Surorile Crud sunt amândouă extrem de active pe conturile lor de OnlyFans, platformă de pe care reușesc să adune venituri substanțiale. Mai mult de atât, Ana Maria a dezvăluit că pozele pe care le posta pe rețeaua pentru adulți erau realizate chiar de soțul ei, Adrian Neagu.

„M-am gândit că o să îmi pară rău la bătrânețe că nu am făcut asta! Am zis «de ce nu?» Soțul meu este pasionat de fotografie și de mine. Îmi face chiar soțul pozele! Îi place să îmi facă poze”,spunea Ana Crudu, în urmă cu ceva timp.

Ana Maria Crudu și-a oficializat relația cu Adrian Neagu în luna iunie a anului 2022. Cununia religioasă a avut loc în Italia, iar cununia civilă a avut loc cu una an înainte, în Suedia, acolo unde cei doi porumbei s-au stabilit. Adrian locuiește din copilărie în Suedia, are cetățenie suedeză și lucrează ca şofer de camion.

„Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo”, a mai spus Ana Maria Crudu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *