Prima pagină » Cancan » Ana Porgras, o fostă gimnastă la înălțime. Cu ce se ocupă acum după ce s-a retras din sport

Ana Porgras, o fostă gimnastă la înălțime. Cu ce se ocupă acum după ce s-a retras din sport

09 nov. 2021, 14:20,
în Cancan

După participarea la Survivor România, Ana Progras se menține la înălțime. Cu toate că se retrăsese din sport, participarea la emisiunea din Republica Dominicană i-a adus o binemeritată popularitate. Astfel, ea a primit multe propuneri de colaborare cu diferite brand-uri. La Survivor, fosta gimnastă a făcut parte din echipa Faimoșilor. Deoarece a făcut echipă bună cu Zanni, publicul a crezut că el și Ana sunt împreună. În realitate, însă lucrurile stăteau altfel.

În octombrie 2010, Ana Porgras a câștigat aurul la bârnă, într-o competiție sportivă de la Rotterdam. Totuși, cariera sa de sportivă a luat sfârșit în urma unei accidentări care a avut loc cu 7 luni înainte de Olimpiada din 2012. Astăzi, ea trăiește în Brașov și deține un salon de manichiură. Mai mult decât atât, frumusețea sa este foarte apreciată de către fotografi, care îi propun diferite proiecte foto.

Ana Porgras, mereu la înălțime

Fără doar și poate, gimnastica rămâne prima iubire a Anei Porgras. La Brașov, aceasta își propune să înființeze o școală de gimnastică pentru copiii care își doresc să practice acest sport. Cu privire la criteriile de selecție, fosta concurentă Survivor a dezvăluit că ținuta, mobilitatea și energia sunt foarte importante. Un mare regret al Anei este că, în ziua de astăzi, este din ce în ce mai greu să îi aduci pe cei mici în sala de sport, tentațiile calculatorului sau ale televizorului fiind dificil de combătut.

„Eu cred că antrenori există, vor să-și facă mai departe meseria cu dedicație, dar, din păcate, nu mai există condițiile și interesul de altădată. Puțini mai sunt cei dispuși să accepte sacrificii către performanță”, a declarat Ana Progras.

A făcut o figură frumoasă la Survivor

Tânăra campioană a participat la ultimul sezon al show-ului Kanal D și a făcut parte din echipa Faimoșilor. Deoarece a fost foarte îndrăgită de către public, după eliminarea sa, oamenii s-au mobilizat și au strâns semnături în cadrul unei petiții pentru ca partenera de ștafetă a lui Zanni să revină în emisiune. După terminarea Survivor, Ana Porgras a fost acuzată că a greșit față de câștigătorul ultimului sezon, Zannidache. Mai precis, fanii emisiunii o acuză pe fosta gimnastă că a vrut să-și construiască un renume pe spatele acestuia.

„Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. «Survivor» a fost doar un proiect la care am acceptat să particip”, a fost răspunsul Anei la acele acuzații.

Și totuși, până când a fost eliminată de către coechipierul său, artistul Jador, publicul a avut impresia că Ana este îndrăgostită de Zanni. Cu toate acestea, după finalizarea show-ului, se pare că Zanni a aflat că Ana stătea cu el doar pentru show.

Cine este iubitul misterios al Anei Porgras

În octombrie 2021, Ana Porgras a plecat în vacanță alături de iubitul său. În story-ul de pe Instagram, Faimoasa ciocnea un pahar de șampanie cu un bărbat și dă de înțeles că este foarte fericită. Deși a încercat să țină relația secretă, fanii au observat imediat prezența unui bărbat în camera de hotel a Anei Porgas. Într-una dintre postări, misteriosul iubit stă întins pe pat, în timp ce partenera lui își face poze. Așadar, în ciuda accidentărilor și a dramei de după emisiunea Survivor, Ana Porgras rămâne o sportivă cu o carieră la înălțime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`