Prima pagină » Cancan » Ana Porgras, fosta concurentă Survivor România, se pregătește de nuntă? Cum s-a dat de gol Faimoasa

Ana Porgras, fosta concurentă Survivor România, se pregătește de nuntă? Cum s-a dat de gol Faimoasa

13 oct. 2021, 09:47,
BZI.ro, în Cancan

Fosta gimnastă Ana Porgras, cunoscută publicului și de la Survivor România, pare să traverseze o bună perioadă în plan personal. Dacă din punct de vedere al carierei ea a ajuns pe o poziție la care multă lume poate doar spera, iată că și în plan sentimental este pe calea cea bună. Spunem asta deoarece frumoasa brunetă a lăsat la vedere un detaliu semnificativ, și anume un superb inel de logodnă.

Ana Porgras a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la competiția din Republica Dominicană. Chiar dacă ea a ajuns mai târziu la Survivor România din cauza unor probleme medicale, ea a reușit să intre rapid în grațiile telespectatorilor. Mai mult, se pare că și în plan personal totul merge foarte bine pentru Ana, care pare să fie pregătită pentru o nouă etapă în viața sentimentală. Și spunem aceasta ținând cont de ultima fotografie postată de fosta mare gimnastă.

Ana Porgras a fost cerută în căsătorie?

Frumoasa brunetă traversează o perioadă destul de bună și din punct de vedere profesional, dar și în plan sentimental. Mai mult, unele indicii pe care le dezvăluie pe contul de Instagram îi face pe fani să creadă că este pe cale să treacă la pasul următor! Așadar, fosta Faimoasă a publicat recent o fotografie în care a lăsat la vedere un detaliu interesant, și anume un inel sperb care ne poate duce cu gândul la o posibilă cerere în căsătorie. Cu toate acestea, ea nu a dat nicio informație cu privire la o eventuală logodnă.

Însă imaginea la care facem referire era una cu privire la machiajul pe care i l-a făcut o expertă în make-up. Iar pe degetul ei se putea observa un inel cu diamante care, culmea, este scos în evidență. Așadar, acesta este unul dintre motivele pentru care lumea se întreabă dacă nu cumva Ana Porgras se pregătește de o nuntă. Totodată, într-o altă imagine postată de ea, Ana Porgras ținea în brațe un buchet de flori, care pare a fi buchetul miresei. Evident, fanii au asaltat-o imediat cu nenumărate comentarii.

Cum a fost eliminată Ana Porgras de la Survivor România

După două luni petrecute în Republica Dominicană, Ana Porgras se vedea nevoită să părăsească competiția Survivor România. Atunci, ea a fost nominalizată de colegul ei de echipă, manelistul Jador. Cu toate acestea, telespectatorii nu au fost încântați de eliminarea gimnastei, care era un om de bază în echipa Faimoșilor. Din păcate, jocurile de culise i-au fost fatale Anei Porgras, care astfel a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană.

Chiar dacă ea aducea multe puncte echipei și le-a cucerit inimile telespectatorilor, în cadrul Consiliului, Jador și Sebastian Chitoșcă au nominalizat-o pentru eliminare. Voturile celor doi i-au fost fatale, chiar dacă Ana Porgras avea susținerea publicului. Atunci, cu ochii în lacrimi, fosta gimnastă și-a luat rămas bun de la colegi, dar și de la competiția Survivor România. Nu în ultimul rând, printre cei mai afectați de eliminarea Faimoasei Ana Porgras de la Survivor România a fost Zanni, care a izbucnit în plâns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *