Prima pagină » Cancan » Ana Porgras ar avea un nou iubit. El este bărbatul căruia Faimoasa îi trimitea mesaje

Ana Porgras ar avea un nou iubit. El este bărbatul căruia Faimoasa îi trimitea mesaje

17 aug. 2021, 14:57,
în Cancan

De curând au apărut zvonuri cu privire la faptul că Ana Porgras ar avea un nou iubit, ba chiar cei doi ar fi avut și o escapadă romantică. Chiar dacă fosta mare gimnastă a încercat să-și țină ascunsă relație, până la urmă s-a dat de gol. Mai mult, ar fi vorba tocmai de bărbatul căruia Ana îi trimitea mesaje când era la Survivor.

După terminarea competiției Survivor România, s-a terminat și relația dintre Zanni și Ana Porgras. Ruptura dintre cei doi a venit după ce câștigătorul Survivor România, Zanni, a văzut câteva mesaje nepotrivite în telefonul Faimoasei. Se pare că aceste mesaje erau chiar de la noul iubit al Anei Porgras.

Ana Porgras are un nou iubit

Deși Ana Porgras a încercat să îl țină ascuns pe bărbatul care îi este acum alături, s-a dat totuși de gol. Recent, fosta mare gimnastă a plecat într-o mini vacanță la Brașov, iar cel care a însoțit-o se pare că este chiar noul iubit.

Ana Porgras a postat câteva imagini din escapada romantică, iar internauții au observat imediat un detaliu important. În unele din imaginile postate de Faimoasă se poate observa un bărbat. Acesta apare în camera de hotel, stând pe pat. Internauții au observat imediat prezența acestuia și au tras concluziile.

Ana Porgras a răbufnit după acuzațiile lui Zanni

După întoarcerea din Republica Dominicană, Zanni a dat cărțile pe față și a dezvăluit motivul din cauza căruia el și Ana Porgras au rupt orice legătură. Astfel, după toate declarațiile făcute de artist, a venit și rândul Anei să vorbească. Faimoasa a transmis un mesaj destul de dur.

„Haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat!

Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României. Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR”, a postat Ana Porgras pe Instagram.

De asemenea, ea a ținut să precizeze că nu a participat la Survivor pentru a se promova. Singura ei calitate în acel proiect a fost de fostă campioană la gimnastică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *