Prima pagină » Cancan » Ana Porgras a fost descalificată de la Survivor. Accidentarea a survenit în timpul confruntării cu Ștefania Stănilă

Ana Porgras a fost descalificată de la Survivor. Accidentarea a survenit în timpul confruntării cu Ștefania Stănilă

26 apr. 2024, 12:39,
în Cancan

Ana Porgras a fost descalificată de la Survivor, din considerente medicale, după ce a suferit o accidentare destul de urâtă. Totul s-a petrecut în timpul unei provocări de recompensă, într-o confruntare cu Ștefania Stănilă. Cu toate eforturile echipei medicale, Ana Porgras nu va mai fi lăsată să continue competiția în Republica Dominicană.

Faimoasa Ana Porgas iese din competiția Suvivor All Stars 2024 săptămâna viitoare. Imaginile vor fi difuzate de cei de la Pro TV în perioada 30 aprilie – 2 mai. Potrivit informațiilor obținute de Cancan, în timpul unei probe, faimoasa va suferi o accidentare care o va împiedica să mai continue.

Ana Porgras, descalificată de la Survivor

Astfel, în timpul unei provocări de recompensă, fosta mare gimnastă va suferi o accidentare destul de urâtă. Totul s-a petrecut chiar în confruntarea directă cu colega și prietena sa Ștefania Stănilă. În urma acestui incident, Ana Porgras va fi nevoită să părăsească jungla din Republica Dominicană.

Scenele dramatice s-au petrecut în timp ce echipa încerca să-și asigure avantajul în acea probă dificilă. Totul va avea loc într-una din edițiile difuzate de Pro TV între 30 aprilie și 2 mai. În urma incidentului, Ana Porgras va avea nevoie de îngrijiri medicale imediate, fiind transportată de urgență cu ambulanța pentru investigații. Cu toate eforturile echipei medicale de a o stabiliza, doctorii vor fi nevoiți să ia decizia dureroasă de a nu o lăsa să continue în competiție, totul din motive medicale.

Astfel, faimoasa va fi descalificată din Survivor All Stars, marcând un sfârșit neașteptat și dureros pentru parcursul său în aventura competitivă. Nu este prima oară când Ana Porgras a întâmpinat probleme la Survivor All Stars. Într-una dintre edițiile din februarie 2024, gimnasta era scoasă cu targa de pe teren, după ce a leșinat.

Cei trei care își vor disputa finala

Potrivit informațiilor care circulă în presă, Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se vor lupta pentru titlul de supraviețuitor. Cei trei au reușit să ajungă în marea finală, dar drumul până acolo a fost presărat și cu nemulțumiri din partea concurenților. Dintre aceștia, Zanni este cel vizat, deoarece, odată eliminat, mai apoi a fost reprimit de prezentatorul show-ului, grație unui artificiu.

Totul s-a întâmplat după un duel pierdut în fața lui TJ Miles, astfel că Zanni a dispărut preț de câteva zile. În tot acest timp, filmările au continuat, dar fără cel care câștigase sezonul 2 al emisiunii de supraviețuire. Numai că, surpriză, avea să fie reprimit, după ce regulile jocului s-au schimbat brusc. Astfel, Zanni a primit o amuletă din partea organizatorilor și a fost „reintegrat”, spre nemulțumirea celorlalți concurenți.

Iar motivul a fost că filmările făcute cât timp Zanni era eliminat au fost tăiate și refăcute cu cel care câștigase sezonul al doilea al atractivei competiții. Astfel, favoritul telespectatorilor a ajuns în marea finală, alături de Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Actul final al competiției va avea loc pe 30 mai și va fi transmis live. Toți concurenții vor ajunge, din nou, în Dominicană, nu doar cei trei finaliști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *