Prima pagină » Cancan » Ana Porgras a făcut o figură frumoasă la Survivor România. Cum se descurcă acum fosta mare gimnastă

Ana Porgras a făcut o figură frumoasă la Survivor România. Cum se descurcă acum fosta mare gimnastă

23 aug. 2021, 10:30,
în Cancan

Fosta mare gimnastă Ana Porgras a fost una dintre cele îndrăgite concurente de la Survivor România, aceasta făcând o figură frumoasă în Republica Dominicană. Și totuși, chiar dacă a contribuit din plin la victoriile echipei, ea a fost eliminată pe nedrept din competiție. Cu toate acestea, participarea la emisiunea concurs i-a priit din plin, ea câștigând acum bani frumoși din contractele de publicitate.

Ana Porgras a fost una dintre cele mai iubite concurente de la emisiunea concurs din Republica Dominicană. Telespectatorii Kanal D o ştiau deja drept una dintre cele mai mari campioane din gimnastică, dar a reuşit încă o dată să cucerească inimile tuturor. Nici măcar conflictele dure cu Zanni, care au început după marea finală, nu i-au făcut pe fanii ei să se îndepărteze de ea. Înainte de emisiune, frumoasa bruneta muncea ca manichiurista în Braşov. Din fericire pentru ea, apariţia de la Kanal D i-a adus şansa de a produce şi mai mulţi bani.

Ana Porgras, eliminare nedreaptă de la Survivor România

Chiar dacă Ana Porgras trebuia să participe de la început la Survivor România, ea a ajuns mai târziu în Republica Dominicană, din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate acestea, de-a lungul competiției, fosta mare gimnastă a contribuit la cele mai importante victorii ale Faimoșilor, a fost deosebit de agilă pe traseu. Nu în ultimul rând, Ana Campioană, cum o porecliseră colegii, era foarte eficientă și la probele de îndemânare.

Cu toate acestea, după doar două luni de participare la Survivor, Ana Porgras a fost eliminată din competiție. Părerea unanimă a concurenților a fost că în cazul ei s-a consumat cea mai șocantă și nedreaptă eliminare de la Survivor România. Ana Campioană de telespectatori, deși în ziua respectivă adusese 3 puncte pe traseu și ajutase la câștigarea ștafetei și a jocului de comunicare. Din echipa Faimoșilor, Ana a fost cea nominalizată de artistul Jador, care și-a regretat apoi decizia…

Ce face acum Ana Porgras pentru bani

În prezent, fosta Faimoasă este foarte activă pe reţelele de socializare, iar postările ei atrag instantaneu reacţii numeroase din partea fanilor. Aşa au putut observa mulţi și care este noua ei sursă de venit. La fel ca multe alte vedete de la noi, Ana câştigă acum bani frumoşi din contractele de publicitate. Cu siguranţă, fiind atât de iubită de public, companiile o plătesc suficient pentru fiecare postare de acest gen, de pe contul de Instagram.

„Am avut ceva bănuţi puşi deoparte când m-am retras din activitate. A venit şi renta viageră, care m-a ajutat enorm. Acum primesc în jur de o mie de euro pe lună. N-au fost puţine momentele în care palmele îmi sângerau de la diferite exerciţii, în special la paralele. N-aveai timp însă să te plângi. Te trata imediat medicul şi trebuia să mergi mai departe. Palmele rupte erau chestii prea mici ca să te oprească din pregătire”, spunea Ana Porgras cu ceva timp în urmă.

Așadar, acum, pentru Ana Porgras, participarea la Survivor România poate fi considerată o rampă de lansare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *