Prima pagină » Cancan » Ana Odagiu s-a căsătorit în mare secret. Ce rochie a purtat frumoasa actriță în ziua cea mare

Ana Odagiu s-a căsătorit în mare secret. Ce rochie a purtat frumoasa actriță în ziua cea mare

31 mai 2023, 10:21,
în Cancan

Ana Odagiu s-a căsătorit în mare secret. Actrița s-a cununat civil cu iubitul ei, Conrad Mericoffer, după nici un an de relație. Cei doi au dezvăluit abia acum că au făcut pasul cel mare, iar fotografiile superbe de la eveniment i-au lăsat mască pe toți. Iată ce rochie a purtat frumoasa actriță în ziua cea mare.

Ana Odagiu s-a căsătorit în mare secret

Ana Odagiu i-a surprins pe mulți cu ultima postare pe rețelele de socializare. Actrița a anunțat că s-a căsătorit cu iubitul ei, Conrad Mericofer, și este mai fericită ca oricând. Cei doi au ascuns evenimentul de ochii curioșilor pentru că și-au dorit o cununie restrânsă, la care să participe doar familia și câțiva prieteni.

Ana Odagiu a purtat o rochie superbă, vaporoasă, iar soțul ei a optat pentru o cămașă albă și pantaloni bej. Cei doi miri au strălucit la propriu și i-au impresionat pe invitați. La scurt timp după ce vedeta a declarat că s-a căsătorit în mare secret, mesajele internauților nu au întârziat să apară. Frumoasa actriță se declară o femeie împlinită și are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA! Povestea rochiei: prima probată și instant calificată.”, a scris Ana Odagiu în dreptul imaginilor de la căsătoria cu Conrad Mericoffer.

Ce spune actrița despre partenerul ei de viață

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit în mare secret și recent au postat fotografii de la cununia civilă. Cei doi miri au strălucit la propriu în ținutele alese. Actrița a dezvăluit că și-a dorit foarte mult să păstreze discreția privind nunta sa și că pe viitor va fi la fel de rezervată în declarații despre planul personal.

După mai puțin de un an de relație, actrița și iubitul ei au decis să își unească destinele. Deși ambii au avut parte de multe suferințe în dragoste, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au trecut peste momentele grele și sunt de nedespărțit. Artista are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima și i-a devenit soț.

„Ne știm de mult timp. Și chiar mă gândeam că este bine că s-a întâmplat mai târziu, deși ne cunoaștem de mulți ani. Pentru că ăsta cred că a fost momentul (n.r. – nostru). Și el a trecut prin niște lucruri, și eu am trecut prin foarte multe lucruri și cumva parcă este întâlnirea de maturitate.”, a declarat artista.

După ce au aflat marea veste, mai multe vedete din showbiz-ul autohton au felicitat-o pe frumoasa actriță pentru marele eveniemnt din viața sa. Printre acestea se numără Diana Dumitrescu, Alina Pușcaș și Anca Lungu.

„Vaaaaaiiii!!! Doamneeee ce bucurie m-a trecut așa, ca un fior! Ce fericită sunt pentru tine, pentru voi! Să vă iubiți mereu!” a scris actrița Diana Dumitrescu, după ce a văzut imaginile de la căsătoria celor doi.

„Vaaaaiiii!!! FELICITĂRI! Să fiti fericiți! Ce mă bucur pentru voi!!! LOVE!” este mesajul transmis și de Alina Pușcaș.

„Felicitări, Ana dragă!!! Mă bucur tare mult să te văd fericită! O viață frumoasă împreună vă doresc”, este mesajul transmis de Anca Lungu.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit după nici un an de relație. Marele eveniment a avut loc departe de ochii curioșilor, iar lista invitaților a fost una restrânsă. Fotografiile cu frumoasa actriță în rochie de mireasă au fost extrem de apreciate, iar mirii au avut parte de urări de bine în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`