Prima pagină » Radio » Actualitate » Ana Morodan, reținută de poliție pentru 24 de ore. „Contesa Digitală” a fost prinsă băută și drogată la volan

Ana Morodan, reținută de poliție pentru 24 de ore. „Contesa Digitală” a fost prinsă băută și drogată la volan

29 mart. 2023, 11:15,
în Radio

Vedeta Antena Star Ana Morodan a fost reținută de poliție pentru 24 de ore după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. Supranumită „Contesa Digitală”, aceasta a fost oprită în trafic pentru un control de rutină, „înroșind” etilotestul. De parcă nu ar fi fost de ajuns, Ana Morodan a recidivat în aceeași zi, fiind oprită pentru a doua oară de Poliția Rutieră.

Ana Morodan, în vârstă de 38 de ani, este blogger și influencer în România. Aceasta este cunoscută în social media drept „Contesa Digitală”. Vedeta are o emisiune la Antena Star, „REAlă, by Ana Morodan”, show-ul în care prezintă peripeţiile ei atât în timpul liber, cât şi în carieră.

Ana Morodan, reținută de poliție pentru 24 de ore

Cunoscuta influenceră Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore de Polițiștii de la Brigada Rutieră. În urma unui control de rutină, aceasta a fost depistată beată și drogată la volan, după ce a fost trasă pe dreapta. Influencerița a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii de la Brigada Rutieră, după ce a fost oprită în trafic de două ori.

Inițial, ea a fost trasă pe dreapta marți, în jurul orei 16.00. Atunci, ea a refuzat să i se recolteze probe, motiv pentru care i s-a deschis un dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior, ea s-a urcat din nou la volan și a fost oprită de agenții Brigăzii Rutiere în jurul orei 23.00. Atunci ea a acceptat să fie testată, iar în urma verificărilor a ieșit la iveală că avea o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge și că a consumat droguri. În cursul zilei de miercuri, vedeta urmează să ajungă în fața instanței pentru faptele ei.

„Contesa Digitală”, probleme cu alcoolul?!

Oricum, nu este prima dată când Ana Morodan este în „centrul atenției” din cauza problemelor cu alcoolul. În urmă cu câteva luni, fosta concurentă de la Asia Express a apărut în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de pe Antena Stars, ușor „euforică”. Starea în care se afla vedeta a generat o serie de controverse și critici în spațiul public. În apărarea sa, Morodan a explicat că totul a fost o „făcătură”, în care a trebuit să imite faptul că este beată.

Nu în ultimul rând, vedeta a gafat-o și în propria emisiune, telespectatorii acuzând că ar fi fost de câteva ori în stare de ebrietate. Cu toate acestea, vedeta a dezmințit de fiecare dată că ar fi venit băută la emisiune, însă a recunoscut căîi place să mai consume din când în când. Astfel, Ana Morodan a declarat că ar prefera să mai bea câte un pahar de vin, însă are „interzis” de la producătorii emisiunii de la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *