Prima pagină » Radio » Actualitate » Ana Morodan, pe picior de plecare de la Antena? Ce i-a deranjat pe șefii de la Intact la „contesa digitală”

Ana Morodan, pe picior de plecare de la Antena? Ce i-a deranjat pe șefii de la Intact la „contesa digitală”

22 iul. 2022, 11:20,
în Radio

Potrivit unor informații de ultimă oră, Ana Morodan ar fi pe picior de plecare de la Antena în urma unor episoade care nu-i fac deloc cinste. Mai mult, se pare că sefii de la Antena Stars s-au înșelat în privința audienței pe care „contesa digitală” urma să o facă. Iar acum, colac peste pupăză, Ana Morodan ar fi venit la filmări sub influența lui… Bachus.

Ana Morodan, în vârstă de 37 de ani, a strâns o avere din social media și își merită, cu prisosință, supranumele de „Contesa Digitală”. Notorietatea i-a adus și o colaborare cu Antena Stars, care a început în februarie. Cu toate acestea, „lanțul de iubire” ar fi, însă, în pericol să se rupă! Stilista ar fi fost amenințată cu concedierea, potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro. Și aceasta din cauza repetatelor abateri disciplinare la locul de muncă, dar și un rating foarte slab, i-ar fi adus pe șefii postului în pragul apoplexiei.

Ana Morodan, pe picior de plecare de la Antena?

Cu peste 450.000 de fani pe Instagram, stilista poate fi văzută, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:00, în emisiunea REAlă by Ana Morodan. În iarnă, când au angajat-o, șefii de la Antena Stars erau ferm convinși că au dat lovitura și că audiența postului va „exploda”. Însă, până acum, s-au înșelat amarnic! Ratingul este foarte slab și, dacă ținem cont de ultimele zvonuri, acest lucru nu ar trebui să surprindă.

Anumite surse au dezvăluit că Ana Morodan ar fi venit la filmări, de câteva ori, puternic afectată după „partidele” cu Bachus. Astfel, derapajele „contesei digitale” ar fi ajuns și la urechile șefilor postului de televiziune, care ar fi pus, pe bună dreptate, piciorul în prag. Influencerița ar fi fost amenințată direct de conducere că va „zbura” dacă nu-și schimbă atitudinea și, la fel de important, dacă emisiunea nu va începe să aibă cifre decente.

A făcut un „spectacol grotesc” în emisiunea lui Dan Capatos

Ana Morodan a avut o apariție extrem de controversată într-una dintre emisiunile lui Dan Capatos, XNS, de la Antena Stars. Invitată în platou, „contesa digitală” a apărut într-o stare deplorabilă, total transformată. S-a trântit pe canapea, ba chiar au fost momente când și-a desfăcut picioarele și s-a dat în spectacol.

Din păcate, unul grotesc, deoarece nu părea capabilă să rostească o propoziție cap-coadă și cu mare greutate își putea menține echilibrul atunci când se ridica în picioare. S-a făcut, pur și simplu, de râs. Faptul că stilista ar fi în pericol de a pleca de la Antena Stars nu ar trebuie să mire. Răbdarea are și ea o limită!

Cine este Ana Morodan

Ana Morodan are o notorietate incredibilă pe Instagram, fiind foarte aproape de numărul de 500.000 de urmăritori. Consultant de imagine și stilist, are parte și de diverse colaborări cu aproape 400 de mărci din industriile modei, designului, călătoriilor și industriei frumuseții. În 2015, a fost desemnată câștigătoare a celui mai bun stil personal în cadrul ELLE Style Awards.

De-a lungul timpului, a lansat și colecții personale de pantofi, genți și bijuterii. Datorită faptului că este atât blogger, cât și influencer cunoscut în mediul online, a fost supranumită „contesa digitală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *