Prima pagină » Radio » Actualitate » Ana Morodan își recunoaște greșeala după ieșirea din arest. „Am luat pastile de somn”
Ana Morodan își recunoaște greșeala după ieșirea din arest. „Am luat pastile de somn”

Ana Morodan își recunoaște greșeala după ieșirea din arest. „Am luat pastile de somn”

30 mart. 2023, 09:56,
în Radio

Influencera Ana Morodan și-a recunoscut greșeala după noaptea petrecută în arest pentru conducere sub influența alcoolului. În plus, aceasta a fost depistată pozitiv și pentru consum de droguri, însă a susținut că nu ar fi luat substanțe interzise. Cu toate acestea, Ana Morodan a precizat că ar fi luat pastile de somn, pentru care are rețetă.

Ana Morodan, supranumită „Contesa Digitală”, reușește să țină prima pagină a ziarelor, după ce a comis-o în trafic! Vedeta Antena Stars tună și fulgeră, după ce s-a zvonit că a condus beată și drogată, dar și fără permis de conducere. Aceasta a dat primele declarații la ieșirea din arest.

„Contesa Digitală” a comis-o de două ori

Cunoscută drept o vedetă conflictuală, Ana Morodan a comis-o din nou. „Contesa Digitală” nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri și a continuat deplasarea. Mai mult, a avariat și două mașini, cauzând pagube materiale. După ce oamenii legii au oprit-o și au identificat-o, aceștia au vrut să o testeze pe influenceră pentru alcool și substanțe psihoactive, însă aceasta a refuzat. Totodată, vedeta TV a refuzat și prelevarea probelor biologice la INML. Numai că, la nici 10 ore distanță de prima ispravă, Ana Morodan s-a urcat, din nou, la volan chiar dacă nu mai avea permis de conducere. Pentru faptele ei, „Contesa Digitală” și-a petrecut noaptea în arest.

În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale. După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat. Polițiștii au dorit să o conducă la sediul INML în vederea prelevării de probe biologice, dar s-au lovit și de această dată de un refuz.

Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex feminin. După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut.

Ana Morodan își recunoaște greșeala după ieșirea din arest

Astfel, după o zi, Ana Morodan s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. „Contesa Digitală” a făcut și primele declarații despre evenimentul rutier pe care l-a provocat. Vedeta de la Antena Stars a ținut să le transmită tuturor că nu a consumat substanțe interzise, ci doar luase pastile pentru somn.

„Am condus fără carnet. Nu am consumat nicio substanță, doar am condus fără carnet. Am luat pastile de somn că sunt insomniacă. N-am primit semnale de la polițiști. Sunt foarte ok. Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii”, le-a spus Ana Morodan jurnaliștilor.

Și totuși, testarea ei de către polițiști a scos altceva la iveală, și anume că se afla sub influența alcoolului dar și a unor supstanțe psihotrope. Cert este că Ana Morodan va rămâne, pentru o perioadă, pieton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *