Prima pagină » Radio » Actualitate » Ana Morodan, decizie neașteptată după ce s-a ales cu trei dosare penale. „M-am întors în viața mea”

Ana Morodan, decizie neașteptată după ce s-a ales cu trei dosare penale. „M-am întors în viața mea”

19 apr. 2023, 11:24,
în Radio

Influencera Ana Morodan a luat o decizie neașteptată după scandalul în care a fost implicată, din care s-a ales cu trei dosare penale. Pentru o perioadă, aceasta a păstrat tăcerea și a renunțat la orice activitate în mediul online. Acum, Ana Morodan susține că tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă a fost o importantă lecție de viață.

În urmă cu trei săptămâni, Ana Morodan a reușit să țină prima pagină a ziarelor, după mai multe încălcări ale legii în trafic. În urma faptelor ei, „Contesa Digitală” s-a ales cu trei dosare penale, ba chiar a petrecut și o noapte în arest. La scurt timp după aceasta, fosta vedetă de la Antena Stars a intrat în „silenzio stampa”. Aceasta până acum, când a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, după aproape o lună de absență.

Ana Morodan, decizie neașteptată după ce s-a ales cu trei dosare penale

Ana Morodan a făcut un anunț surprinzător la întoarcerea sa pe rețelele de socializare după o absență de trei săptămâni. Vedeta a luat o decizie neașteptată, care a adunat o mulțime de reacții din partea fanilor săi.

Luna trecută, creatoarea de conținut a fost implicată într-un incident rutier, dar a clarificat situația prin intermediul unui mesaj și s-a retras de pe rețelele de socializare. Acum, însă, a revenit și a luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul său neașteptat. Ana Morodan a fost o prezență activă și constantă pe rețelele de socializare, unde își împărtășea viața și momentele importante cu fanii săi.

Însă, după incidentul rutier în care a fost implicată, a dispărut brusc din online și nu a mai dat nicio veste despre starea sa de sănătate sau despre ce se întâmplă în viața ei, timp de aproape o lună.

„În ultimele săptămâni, am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni. Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială”, a scris Ana Morodan pe contul de socializare.

Ce mesaj a transmis Ana Morodan

Într-un moment surprinzător, Ana Morodan a revenit pe rețelele de socializare și a făcut un anunț care a adunat o mulțime de reacții. Ana a declarat că se află într-un proces de vindecare și că, până la momentul în care se va simți mai bine, va oferi sprijin și ajutor fanilor săi, pentru a-și promova afacerile și pasiunile pe care le au. Vedeta a explicat în detaliu cum va proceda și a subliniat că va reveni pe rețelele de socializare cu mai multă energie, dar doar după ce se va recupera complet.

„Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați, vă mai dau și eu niște idei, ca să arate bine campania și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți. Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! Pusi pa, da’ m-am întors în viața mea!”, și-a încheiat Ana Morodan mesajul.

În prezent, Ana Morodan se află sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, dar și conducând fără permis.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *