Prima pagină » Cancan » Ana Morodan a avut un iubit secret: Vedeta nu se vede mireasă și nu-și dorește copii

Ana Morodan a avut un iubit secret: Vedeta nu se vede mireasă și nu-și dorește copii

08 nov. 2021, 16:41,
BZI.ro, în Cancan

Timp de trei ani, Ana Morodan la avut ca iubit pe Killa Fonic. Acesta chiar a cerut-o în căsătorie pe blondină. Vedeta a dezvăluit că artistul nu-și dorea niciodată să se căsătorească. Din declarațiile blondinei s-a înțeles că aceasta nu a dus lipsă de admiratori, însă trapper-ul Killa Fonic a fost printre puținii care a reușit să o cucerească.

Aceștia au format un cuplu timp de trei ani, relația lor a fost în mare parte secretă. Blondina a făcut primele dezvăluiri despre relația lor după ce s-au despărțit. Fanii au rămas uimiți după ce au aflat despre cuplul Ana Morodan și Killa Fonic, aceștia au format cu siguranță exemplul de cuplu neașteptat.

ana morodan machiata si imbracata stralucitor

Ana Morodan este cunoscută sub pseodonimul „Contesa digitală”

Ana Morodan s-a iubit în secret cu Killa Fonic

Influencerița care își expune practit toată viața pe rețelele de socializare a reușit să păstreze în secret relația cu Killa Fonic. Chiar dacă aceștia au avut o relație secretă se pare că lucrurile au fost foarte serioase. Potrivit Anei, muzicianul chiar a ajuns să-i ceară mână. Blondina a afirmat că el a fost bărbatul cu care s-ar căsători și mâine.

”Este un super bărbat. M-a cerut în căsătorie, întreabă-l”, a spus Ana Morodan.

Vedeta nu duce lipsa de admiratori, aceasta își dorește un bărbat care să fie inteligent, fizicul nefiind esențial.

„Am vreo 4-5 admiratori. Este totul perfect, ating toate vârstele. Cred că n-aș merge până acolo să zic că-s atât de dorită, pentru că eu-mi aleg bărbații, nu ei pe mine”, a menționat blondina.

Vedeta, cunoscută sub pseodonimul „Contesa digitală”  nu-și dorește o relație serioasă. Aceasta declară că nu suferă de singurătate, ba din contra se laudă cu cinci pretendenți.

„De ce să am unul, dacă pot să am cinci? E ca și cum mi-ai cere să am un singur inel. Ei știu unul de celălalt. Nu sunt orgii, așa cum vă imaginați! Fiecare vine în ziua lui, e totul organizat”, a declarat Ana Morodan.

ana morodan cu mana la gat

Ana Morodan a reușit să adune o comunitate de peste 400.000 de oameni pe Instagram

Întrebată fiind despre pretendenții ei, blondina a menționat că aceștia sunt niște oameni care au muncit în perioada pandemiei foarte mult, susținând astfel economia. De asemenea, vedeta a menționat că nici unul nu este căsătorit. Ana Morodan a ținut să accentueze într-o emisiune TV, că a făcut și un top al celor cinci, dar ei nu o să știe niciodată.

Ana Morodan a strâns o avere din Instagram

Ana Morodan a reușit să adune o comunitate foarte mare pe Instagram, aceasta a reușit să-și câștige și un supranume pe măsură: „Contesa Digitală”. Extravaganta influenceriță are peste 400.000 de urmăritori pe Instagram și este considerată de către fanii săi una dintre cele mai frumoase femei din România.

Influencerița mereu este atentă la conțintul pe care-l postează, aceasta pozează fierbinte, inedit , ce iese din tipare. Vedeta are un look elegant și ținute deosebite ce impresionează mereu prin aparițiile sale. Ana Morodan este foarte apreciată pentru sinceritatea și transparența ei fără limite, cu toate acestea, vedeta este și extrem de criticată pe rețelele de socializare.

ana morodan machiata frumos

Ana Morodan a atras atenția fanilor datorită iubitului său dar și a succesul din online

Aceasta este acuzată de către hateri precum că a câștigat averea pe care o are datorită faptului că și-a pus corpul la bătaie. Vedeta s-a arătat foarte deranjată de acuzațiile primite, menționând că ea a muncit foarte mult pentru a ajunge la succesul pe care îl are.

Aceasta câștigă foarte bine din Instagram dar și din propria afacere.  Magazinul online, dar și contul de Youtube îi asigură un venit destul de mare care îi permite să ducă o viață de lux.

Ana Morodan a atras atenția fanilor datorită iubitului său dar și a succesul din online. Blondina a spus că se bucură de viață, nu-și dorește copii și nici să se căsătorească.

selfie ana morodan

Ana Morodan nu duce lipsa de admiratori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *