Prima pagină » Cancan » Ana Mocanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ce diagnostic i-au pus medicii

Ana Mocanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ce diagnostic i-au pus medicii

06 mai 2021, 10:43,
în Cancan

Șoc în showbiz după ce Ana Mocanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. După mai multe analize efectuate, fosta asistentă TV le-a dezvăluit fanilor de pe Internet diagnosticul pus de medici.

Ana Maria Mocanu este una dintre cele mai cunoscute asistente TV de la noi, care este surprinsă tot timpul cu zâmbetul pe buze. Ea s-a făcut cunoscută publicului larg în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1.

Ana Mocanu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Ana Maria Mocanu se confruntă cu probleme grave de sănătate, după ce a petrecut de Paște alături de familie și prieteni. Fosta asistentă TV a lui Dan Capatos este cât se poate de sinceră cu fanii ei de pe rețelele de socializare și îi ține la curent cu toate noutățile din viața ei. Fie este vorba de o situașie fericită, fie de un moment de cumpănă, șatena nu are nimic de ascuns. De această dată, Ana Maria Mocanu le-a dezvăluit internauților că se confruntă cu o problemă de sănătate serioasă și a ajuns pe mâinile medicilor. După un set de analize amănunțite, aceasta a fost diagnosticată cu otită, afecțiune extrem de supărătoare.

„De otită aveam nevoie”, a scris Ana Maria Mocanu pe Instagram.

Chiar dacă trece printr-o perioadă grea cauzată de boală, vedeta și-a păstrat simțul umorului și a făcut haz de necaz față de situația cu care se confruntă. Deși durerile și simptomele sunt greu de suportat, Ana Mocanu nu s-a lăsat doborâtă de problemele de sănătate și rămâne cu zâmbetul pe buze, fiind convinsă că toate au o rezolvare și își vă reveni curând.

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram și rețeta pe care i-a oferit-o medicul, fiind nevoie să treacă pe antibiotice pentru a scăpa de otita care nu îi mai dă pace. Zilele trecute Ana Mocanu s-a distrat cât s-a putut, pe ritmuri de manele, alături de prietenele sale Loredana Chivu și Simona Trașcă. Fetele au dansat cât le-au ținut picioarele, iar petrecerea a fost una foarte reușită. Ba mai mult, șatena a ținut-o tot într-o distracție și ieri, după ce a postat imagini de la un grătar în familie.

Cu toate că acum nu este în cea mai bună forma a sa, Ana Mocanu face tot ce poate pentru a-și reveni cât mai repede și a se bucura, din nou, de distracție și vreme frumoasă alături de prieteni.

Ana Mocanu, agresată de fostul iubit

În urmă cu ceva timp, Ana Mocanu și Rareș s-au despărțit. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, însă se pare că au rămas lucruri nerezolvate între aceștia.

Și-au aruncat tot felul de vorbe în mediul online, iar vedeta chiar a declarat că a fost agresată de bărbat.

”Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om.

Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță că bărbat că el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând. Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna.

Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte? Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?”, a declarat Ana Maria Mocanu la ”Showbiz Report”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`