Prima pagină » Cancan » Ana Maria Vasiliu, soția fostului finalist de la Puterea Dragostei, ucisă în Olanda. Soțul ei se află după gratii

Ana Maria Vasiliu, soția fostului finalist de la Puterea Dragostei, ucisă în Olanda. Soțul ei se află după gratii

11 sept. 2024, 11:36,
în Cancan

Ana Maria Vasiliu, soția fostului finalist de la Puterea Dragostei, Gabriel Vasiliu, a fost ucisă în Olanda, de către un britanic. Femeia în vârstă de 37 de ani și-a pierdut viața în timp ce soțul ei se află în închisoare, pentru trafic de persoane. Gabriel Vasiliu, fotbalist la echipa Jiul Rovinari și pompier, a fost condamnat în 2023 la o pedeapsă de trei ani cu executare.

Gabriel Vasiliu a devenit cunoscut publicului după participarea sa în sezonul doi al show-ului „Puterea Dragostei”. Ana Maria și Gabriel Vasiliu s-au întâlnit în 2019, la show-ul matrimonial de la Kanal D, în urma căruia și-au dat seama că sunt meniți unul altuia și au decis să se căsătorească. În 2022, aceștia au devenit soț și soție și păreau a fi foarte fericiți împreună.

Ana Maria Vasiliu, soția fostului finalist de la Puterea Dragostei, ucisă în Olanda

Soția fostului concurent de la „Puterea Dragostei” a fost ucisă cu sânge rece în Olanda de către un cetățean britanic. Tragedie în familia lui Gabriel Vasiliu, după ce Ana Maria, soția sa, a fost omorâtă în Olanda, iar autorul este un cetățean britanic.

Din primele informații, se pare că trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit într-o stare deplorabilă. Sora acesteia, care locuiește în Spania, a fost chemată pentru identificarea cadavrului.

Ana Maria a fost ucisă în timp ce soțul ei, Gabriel Vasiliu, ispășește o pedeapsă cu închisoarea de trei ani pentru trafic de persoane și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” și-a recunoscut faptele și a beneficiat de o diminuare a pedepsei.

Ultimul mesaj transmis de soția lui Gabriel Vasiliu

Acum, a ieșit la iveală și ultimul mesaj public pe care l-a transmis Ana Maria Vasiliu, înainte să își dea ultima suflare. Pe pagina sa de Facebook, Ana-Maria a făcut o ultimă postare în data de 2 iulie. A publicat atunci un videoclip în care se vorbea despre blesteme și a scris, alături de acesta, un mesaj de-a dreptul neașteptat.

„Las totul în mâna ta, Dumnezeul meu”, a scris Ana Maria Vasiliu pe Facebook, alături de videoclipul cu pricina.

Persoanele care au cunoscut-o pe soția lui Gabriel Vasiliu încă nu pot accepta pierderea suferită și au sperat până în ultima clipă ca informația apărută în spațiul public să nu fie adevărată. La ultima postare făcută de brunetă pe Facebook, apropiații săi i-au lăsat mesaje copleșitoare prin care au arătat cât de mult regretă că tânăra nu mai este în viață.

„E adevărat???/ Condoleanțe familiei/ Doamne ferește!!! Dumnezeu să te odihnească în pace”, sunt câteva dintre mesajele pe care cei ce o cunoșteau pe Ana-Maria i le-au lăsat la ultima sa postare din mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *