Prima pagină » Local » Ana Maria Ungureanu a dispărut. Tânăra a fost găsită de polițiști – UPDATE
Ana Maria Ungureanu a dispărut. Tânăra a fost găsită de polițiști - UPDATE

Ana Maria Ungureanu a dispărut. Tânăra a fost găsită de polițiști – UPDATE

17 iul. 2020, 13:07,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Poliţiştii ieşeni caută o minoră care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea fetei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

UPDATE: În urma căutărilor şi activităţilor investigative derulate, la data de 17 iulie a.c., poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi şi Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi au depistat minora pe raza judeţului Suceava. Verificările continuă pentru clarificarea situaţiei de fapt, formele de urmărire emise fiind revocate.

Ana Maria Ungureanu a dispărut

La data de 14 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 12 iulie a.c., UNGUREANU ANA MARIA, de 16 ani, din comuna Ţuţora a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmentele fetei: înălţime 1,60 m, greutate 46 de kilograme, constituţie atletică, păr lung negru cu şuviţe blonde, ochi verzi, faţa ovală, ten alb, cu pistrui. La data plecării acesta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare neagră, o bluză cu mânecă lungă şi era încălţată cu o pereche de pantofi Nike albi, potrivit autorităților.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Tot mai multe dispariţii în judeţul Iaşi în ultima perioadă

În ultima perioadă, în judeţul Iaşi au avut loc mai multe dispariţii. În doar 7 zile au dispărut, la Iaşi, trei persoane. Vorbim despre prima dispariţie, pe data de 1 iulie 2020, atunci când un bărbat domiciliat în localitatea Tomeşti nu a mai ajuns acasă. Din păcate, bărbatul a fost găsit mort, la câteva zile distanţă.

Un alt caz şocant este al însoţitorului de zbor din Iaşi care a fost dat dispărut pe data de 2 iulie, la o zi după prima dispariţie din iulie. Din păcate nici pentru acesta, medicii nu au putut face nimic. Tânărul CEPĂREANU ROBERT-ȘTEFAN a fost găsit decedat în pădurea Ţicău din Iaşi la doar câteva sute de metri distanţă de propria locuinţă. Tânărul a recurs la un gest dramatic, fiind găsit spânzurat de un copac din pădure. Cunoscuții băiatului nu își pot explica  de ce tânărul a recurs la acest gest. Totuși, unele voci susțin ca bărbatul suferea după o despărțire și după intrarea în somajul tehnic la compania la care lucra.

Un alt ieșean a fost dat dispărut

Poliţiştii ieşeni au cautat un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.La data de 9 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 aprilie a.c., CROITORU TOADER, de 69 de ani, din municipiul Iași a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,68 m, 70 kg, față ovală, ochi căprui, păr scurt, grizonat.

La data plecării acesta era îmbrăcat o haină matlasată din fâș de culoare verde, o pereche de blugi albaștri și era încălțat cu o pereche de pantofi din piele de culoare neagră, iar pe cap purta o șapca de culoare gri.Bărbatul dispărut a fost găsit decedat într-o pădure, din municipiul Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *