Prima pagină » Local » Ana-Maria Muscalu, o mamă din Iași, se luptă cu un cancer ce îi macină oasele. Are doar 36 de ani și are nevoie de ajutor

Ana-Maria Muscalu, o mamă din Iași, se luptă cu un cancer ce îi macină oasele. Are doar 36 de ani și are nevoie de ajutor

23 mart. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu în Local

Ana-Maria Muscalu, mama unei fetițe de 16 ani, din Iași, a descoperit recent că suferă de cancer osos. Avea o viață normală și era o croitoreasă iscusită până a primit vestea tristă care i-a dat viața peste cap. Ieșeanca are nevoie de ajutorul nostru

O ieșeancă în vârstă de 36 de ani, din satul Piscu-Rusului, comuna Dagâța, județul Iași, a primit recent cea mai tristă veste, aceea că suferă de cancer osos. Ana-Maria Muscalu este mama unei adolescente de 16 ani, elevă la Liceul Sportiv, Roman. Viața familiei Muscalu a fost dărâmată la aflarea acestei vești, însă ieșeanca este o luptătoare și vrea să înfrunte această boală ucigătoare.

”Ana, o mamă în vârstă de 36 de ani, din satul Piscu-Rusului, comuna Dagâța, județul Iași, suferă de CANCER. Acest diagnostic a distrus toată liniștea și bucuria familiei, dar mai ales a fiicei sale, care suferă nespus de mult văzând-o pe cea mai importantă persoană din viața ei înfruntând această cruntă boală. Suntem in Postul Paștelui, iar pe lăngă post și rugăciune, vă rugăm să faceți și o faptă bună! Orice sumă, oricât de mică, îi este de ajutor! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, au precizat reprezentanții Primăriei Dagâța, Iași.

Ana-Maria Muscalu, tânăra mamă din Iași care suferă de cancer, făcea naveta zilnic la Roman

Ieșeanca ducea o viață normală și simplă alături de familia sa, de fiica și soțul său. Aceasta lucra la un atelier de croitorie din Roman, unde făcea zilnic naveta, până când durerea ușoară pe care o simțea la una din mâini s-a transformat într-un coșmar.

”Până în prezent Ana a făcut două ședințe de chimioterapie și deja i-a căzut părul. Totul a început în urmă cu câteva luni, când a simțit o durere la o mână, dar punea totul pe seama muncii, pentru că călca foarte mult cu fierul de călcat. Ea lucra la confecții, cum s-ar spune, la Roman, unde făcea naveta de la Dagâța. Durerea a început să se întețească și a mers la medic, unde, după mai multe investigații, a aflat vestea tristă. Medicii i-au găsit o gaură în os. Boala asta îi macină oasele. Este o femeie foarte muncitoare și merită tot sprijinul nostru, să se facă bine, măcar pentru fiica ei, care suferă enorm. Vor mai urma multe șendințe chinuitoare de chimioterapie și recuperare și chiar are nevoie de sprijin”, a povestit Loredana Bârsan, prietena femeii.

Donațiile se pot face în contul Anei-Maria

Toți cei care vor să ajute cu o sumă oricât de mică, o pot face în contul: RO32UGBI0000202017259RON. Contul este deschis pe numele Ana-Maria Muscalu, cu valută în RON.

”Familia aceasta chiar merită și cel mai mic ajutor și cu siguranță i-ar ajuta extrem de mult orice leuț. Măcar să se poată descurca acum, cât au de trecut prin una din cele mai grele perioade din viața lor. Cu toții ne rugăm pentru Ana, să se facă bine. Îi rog pe toți să înalțe o rugăciune pentru ea”, a mai spus prietena Anei.

Trebuie precizat că Ana-Maria Muscalu, mama din Iași, care se luptă cu cancerul, ar putea să își revină, după ce finalizează întreg procesul de tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *