Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ana Maria Morodan, dură la adresa celor ce o critică: „Lumea mă consideră c…!“

Ana Maria Morodan, dură la adresa celor ce o critică: „Lumea mă consideră c…!“

03 nov. 2021, 16:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ana Maria Morodan, unul dintre primii bloggeri de personal style din România, antreprenor și influencer online, este extrem de acidă la adresa celor care o critică pe rețelele de socializare pentru felul în care arată sau o acuză că ar fi făcut bani punându-și corpul la bătaie.

„Prin felul meu de a mă îmbrăca și cu felul meu, în general, de a apărea undeva, lumea mă consideră c…! Dacă nu ești mascul Alfa, în secunda doi te-am terminat, n-ai ce să vorbești cu mine. (…) Toată lumea zice despre femeile care au succes singure că-s c…”, a reacționat Ana Morodan.

Ana Morodan a fost extrem de deranjată de faptul că mulți au comentat în legătură cu felul în care arată sânii ei.

„Mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț… lăsate pe Instagram, o zic așa de doru’ lelii. Accept că am sânii lăsați, dar nu vrea faimă sau bani din asta. Nu sunt ipocrită, îmi pun botox, hyaluronic și vitamine injectabile în față. Nu înțeleg de ce trebuie să îmi fie rușine de asta”, a dăugat Ana Morodan.

Ana Maria Morodan

Ana Maria Morodan: Vârstă, înălțime, greutate

Ana Maria Morodan s-a născut pe 19 ianaurie 1985, la Arad. Tânăra, în vârstă de 36 de ani, 1,62 m înălțime și 50 kg greutate, a absolvit Facultatea de Drept.

După ce a terminat studiile, Ana a profesat timp de un an și jumătate, specializându-se în Drept Civil, pe divorțuri.

La vârsta de 24 de ani, Ana Morodan a decis să vină la București și să devină blogger, la nivel profesionist. Simpatica blondină și-a făcut blogul High Street Cardigans, după care a angajat o firmă de consultanță, pentru a-și crea un brand personal. Astfel, Ana a primit porecla de „Contesa“.

Ana Maria Morodan

Intrând în contact cu lumea bună a Bucureștiului, Ana și-a deschis un magazine online de haine, dar și un cont de Youtube.

Ana a cochetat și cu televiziunea, prezentând emisiunea „Nuntă cu Scântei“, de la Antena 1, iar în 2019 a participat, în calitate de concurent, la emisiunea „Asia Express“, de la Antena 1.

Frumoasa blondină, care a spus în repetate rânduri că nu vrea să se căsătorească și nici să aibă copii, a avut mai multe aventuri amoroase, cea mai lungă fiind cu Șerban Cristea, de care s-a despărțit anul trecut.

Ana Maria Morodan

Câți bani câștigă într-o lună Ana Maria Morodan

Din toate activitățile pe care le desfășoară, Ana Maria Norodan câștigă lunar o sumă pe care unii nici nu îndrăznesc să o viseze. Aceasta face 17.000 de euro lunar. Chiar dacă ia ban ifrumoși pentru nivelu lde trai din România, iar afacerile îi merg foarte bine, „Contesa“ nu este foarte mulțumită deoarece nu mai reușește să aibă timp pentru ea și are probleme cu depresia.

„E fain să faci bani, să ai business-uri de succes, dar în momentul în care nu ai niciun pic de timp pentru tine, creierașul pleacă!”, a comentat în stilul ei caracteristic Ana Morodan în legătură cu momentele de depresie prin care trece frecvent din cauza programului încărcat pe care îl are.

Ana Maria Morodan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *