Prima pagină » Radio » Actualitate » Ana Maria, fiica lui Mircea Geoană, nuntă de milioane la Veneția. Cine este soțul acesteia

Ana Maria, fiica lui Mircea Geoană, nuntă de milioane la Veneția. Cine este soțul acesteia

28 aug. 2023, 11:53, 2 ,
BZI.ro, în Radio

Ana Maria, fiica lui Mircea Geoană, a avut o nuntă de milioane la Veneția, petrecerea ținând nu mai puțin de trei zile și trei nopți. Fata politicianului român s-a măritat cu Garrett Cayton, un tânăr dintr-o cunoscută familie americană. Ana Maria Geoană și iubitul ei s-au căsătorit după o relație de aproximativ șase ani.

Ana Maria, fiica lui Mircea Geoană, s-a căsătorit cu un tânăr milionar, american la origine, pe nume Garrett Cayton, care provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut spitalelor. Petrecerea și nunta în sine au avut loc la Veneția, iar de organizare s-a ocupat familia mirelui. Potrivit imaginilor apărute în presă, suma cheltuită de proaspătul soț al Anei Maria este amețitoare, deoarece au fost trei zile și trei nopți de petrecere.

Ana Maria, fiica lui Mircea Geoană, nuntă de milioane la Veneția

În calitate de secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană a uitat, pentru câteva ore, de tensiunile fără precedent cauzate de războiul din Ucraina, și a fost alături de familie în cea mai importantă zi din viața fiicei sale, Ana Maria. Tânăra s-a măritat cu alesul inimii ei, Garrett Cayton, cu care are o relație de aproximativ șase ani. Petrecerea a avut loc la un hotel exclusivist din Veneția și nu a fost una cu dar, așa cum se întâmplă, de regulă, în România. Cu toate acestea, s-a respectat tradiția americană, conform căreia invitații au cumpărat diverse obiecte dintr-o listă pusă la dispoziție de către mire și mireasă.

Invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, cel mai luxos din Veneția, și cum aceștia au fost aleși pe sprânceană, show-ul a fost garantat. Ținute de mii de euro, preparate și licori fine și ambient pe măsură au fost „ingredientele” care au transformat petrecerea de nuntă a fiicei lui Mircea Geoană într-una de cinci stele. Însă, deși nunta a avut loc în Italia, de pe mesele invitaților nu a lipsit mămăliga.

„Așa da!!!!!! VIVA România în Italia :)”, a ținut să sublinieze unul dintre invitați la imaginea unui preparat alături de care nu lipsea mămăliga.

Trei zile și trei nopți au avut „de lucru” cei prezenți la eveniment, iar nota finală de plată a fost, de asemenea, pe măsură. Se pare că peste două milioane de dolari a plătit familia mirelui Garrett Cayton, potrivit unor surse prezente la nuntă. După cum se știe, la americani, tradiția este ca familia mirelui să organizeze și să plătească nunta. Și ținând cont de nota de plată, aceasta a fost, probabil, cea mai scumpă nuntă a unei fiice de politician român.

Mirii au avut invitați pe măsură

Evenimentul a fost unul colosal, iar Andreea Esca și Camelia Șucu, fosta soție a miliardarului Dan Șucu, nu puteau lipsi de la petrecere, alături de alte nume grele. Ana Maria Geoană a strălucit şi a radiat de fericire la brațul soțului. Într-un cadru fastuos, în prezența a zeci de invitați, cei doi „porumbei” au fost în centrul atenției. Garrett Cayton și-a respectat statutul de ginerică și a îmbrăcat un costum care valorează o avere. Dar nici fiica lui Mircea Geoană nu s-a lăsat mai prejos, eclipsând asistența cu o rochie de-a dreptul fabuloasă. Show-ul a fost garantat, după cum se poate vedea din imaginile postate în galeria foto.

Cine este soțul Anei Maria, ginerele lui Mircea Geoană

Garrett Cayton provine dintr-o familie celebră în SUA pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut, de-a lungul ultimilor ani, spitalelor. Ginerele lui Mircea Geoană este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului. Acesta și-a dobândit averea din imobiliare. La rândul lui, socrul mare are o afacere de cinci stele în domeniul tehnologiei audio.

„De astăzi, România este și țara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, declara în urmă cu un an Garrett Cayton, când și-a oficializat logodna cu fiica lui Mircea Geoană.

Comentarii
  • Deci sa măritat cu un evreu afacerist din America !, nu cu un american , nu cu un polonez , totul e Kosher ?

  • ok. si a vandut fata la jidoci e bun de presedinte…. veti vedea ! social democratipulii care rag despre popor si sparg milioane ee eur intr o seara. pisamas pe ei de fariseijegodi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *