Prima pagină » Titlurile zilei » Ana Maria, femeia pentru care doi bărbați au murit la Iași, rupe tăcerea! Noaptea groazei, prin ochii tinerei: „Avea la el două cuțite, l-a înjunghiat de 11 ori” – EXCLUSIV/FOTO

Ana Maria, femeia pentru care doi bărbați au murit la Iași, rupe tăcerea! Noaptea groazei, prin ochii tinerei: „Avea la el două cuțite, l-a înjunghiat de 11 ori” – EXCLUSIV/FOTO

01 mart. 2024, 02:00, 21 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Ana Maria, tânăra pentru care doi bărbați au murit, a vorbit despre tragedie. Ea spune că a primit mesaje de amenințare, dar că nu le-a luat în considerare. Mai mult decât atât, susține că bărbatul ucis de fostul concubin nu era iubitul ei, ci doar un prieten din copilărie

Ana Maria, tânăra pentru care doi bărbați au murit, a vorbit despre noaptea groazei. Aceasta a povestit cum s-au petrecut lucrurile și cum a ajuns bărbatul înjunghiat în casa părinților săi. Deși toată lumea susținea că Marian era noul iubit al femeii, după ce aceasta s-a despărțit de Valentin, tatăl copilului ei, ea neagă acest lucru. Tânăra de 21 de ani a precizat că Marian a ajuns la ea acasă după ce mama ei a plecat la muncă. Ea a susținut că bărbatul era un simplu invitat și că se aflau în camere separate în momentul atacului.

Doi bărbați au murit pentru Ana Maria la Iași

Cert este că povestea dintre Ana Maria și tatăl copilului ei a început când ea era un simplu copil. Timp de șapte ani a fost împreună cu Valentin și a ținut să precizeze că nu a avut o viață tocmai liniștită.

„Este tatăl copilului, am avut o relație de aproape 7 ani. Ne-am despărțit acum trei săptămâni în urmă. Băiatul înjunghiat a venit la mine de duminică. Fostul concubin îmi trimitea mesaje și mă amenința, dar nu am crezut ca va face asta. El nici nu stătea aici. Avea la el două cuțite, l-a înjunghiat de 11 ori, ultima i-a fost fatală, în inimă. După a mers în grădină, avea totul pregătit și si-a pus capăt zilelor”, a spus Ana Maria.

Detalii șocante din noaptea groazei

Ana Maria și „prietenul din copilărie” erau în camere separate când Valentin a intrat peste ei înarmat.

„Eu cu fostul concubin ne certam des, sărea la bătaie, cu cel care era în casă am ținut legătura din când în când. Ne cunoaștem de mici copii. Mama era la muncă, am rămas singură acasă și am decis să vină la mine. Nu eram iubiți, prieteni apropiați. Când s-a întâmplat totul, noi stăteam liniștiți în casă. Eu eram într-o cameră cu copilul, el în camera lui. A intrat, pur și simplu, peste noi în casă, s-a dus la el, am auzit ca a țipat de două ori, apoi am auzit zgomot pe hol, am ținut de mânerul la ușă ca să nu poată intra fostul concubin. După, fostul concubin s-a dus în grădină și s-a spânzurat”, a mai completat femeia.

Procurorii au intrat pe fir, dar ancheta este simplă

Procurorii ieșeni au intrat pe fir încă de noaptea trecută.

„La data de 28.02.2024, ora 03.40, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 28.02.2024, în jurul orei 02.25, numitul V V (37 ani) a pătruns fără drept în imobilul din sat Heleşteni, com. Heleşteni, jud. Iaşi, aparţinând familiei D, în care locuia fosta sa concubină, unde a găsit-o pe victima B V M (27 ani), căreia i-a aplicat multiple lovituri cu un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui anterior şi posterior, a membrelor superioare şi inferioare.

Victima B V M a reuşit să fugă din imobil în drumul public, iar după ce a parcurs o distanţă de aproximativ 100 de metri, s-a prăbuşit lângă un gard, loc în care a decedat. Cu ocazia cercetării la faţa locului, în grădina din spatele casei familiei D, numitul V V a fost găsit spânzurat de crengile unui copac. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei asupra cadavrelor numiţilor B V M şi V V”, a precizat prim-procurorul Elena Mădălina Pricop.

Cert este că doi bărbați au murit pentru Ana Maria la Iași.

Comentarii
  • Doi dintr-o lovitura.

  • Plecase mă-sa la servici și și-a chemat “ prietenul “ să îi legene pruncul, să o ajute la scutece și la 2 noaptea hop apare fostul concubin.
    Mai fată, ai stabilit cu “ prietenul “ sa vina la tine ca ești singură, ați făcut câteva ore de sex in timp ce concubinul și tatal copilului stătea pe la poarta.
    Omul a turbat și a făcut apoi gestul necugetat și premeditat cât tu făceai sex cu “ prietenul “ lângă copilul concubinului.
    Asta e realitatea, de ce incerceci sa o deformeze?
    Nu ai nici o vina, ești tânăra , 21 ani, nu aveai obligații fata de concubin, erați certați , aveai tot dreptul să îți gasesti pe cineva și sa faci sex pe ascuns când mă-mă e la servici in tura de noapte. Nu te-ai gândit totuși ca concubinul și tatal copilului cu care faci sex de la 14 ani e îndrăgostit Lulea și pandeste ? Ai făcut lucruri nesăbuite, pentru care au murit 2 oameni. Trebuia sa reglezi conturile, sa îți oficializeze relația, sa te muți cu prietenul, sa nu mai bârfească lumea ca ți-o tragi cu el in timp ce prostul suferă și plânge.
    Măcar au decenta și taci ca mai bine faci.
    Oricum ăștia intra in pământ și deja vine al treilea intr-o lună să v-o trageți desigur in memoria celor doi.

  • Știorfetă

  • Tragedie, in care greu poate fi identificat un vinovat. Dupa 7 ani de relatie + copil, fara concretizarea unei casatorii, vina poate fi una colectiva: rudele concubinului („te-ai dus cu aia, te-a incalta si cu un copil etc…”), rudele ei („cu golanul ala/ te ajutam noi sa cresti copilul/ gasesti pe altul etc…”) sau sistemul in care traim – da – saracia cronica, suprapusa cu lumea ideala proiectata virtual. Cati tineri nu sunt epuizati in a-si face un rost si o familie, amanand nunta (care presupune un car de bani) sine die… In vremurile astea doar ce-i treji reusesc – cei cu gandul la Dumnezeu, nu la lume. La 20 si de ani sunt inca niste copii… Cine suntem noi sa-i judecam? Dumnezeu sa-i ierte!

  • Victime ale saraciei cronice (tinerii normali din RO cu mari sacrificii isi pot intemeia o familie) si ale mandriei (parintii, o parte si de alta)… Sunt cu totii niste copii. Dumnezeu sa-i ierte!

  • Deci cand au inceput relatia ea avea 14 ani si el 30. Probabil s-a gandit ca e mica, proasta si o va putea controla toata viata.

  • ….”Tânăra de 21 de ani a precizat că Marian a ajuns la ea acasă după ce mama ei a plecat la muncă.….” Si ea vroia sa sug aputin “ciocleju” si sa scoata zacusca din borcan, coarda draq-ului

  • Survivor all cocalari stars from Meltenia

  • O coarda javra !, de la 14 ani deja era in concubinaj cu unul de 30 de ani cu care a facut si un copil dar ea avea (cel putin) un ”prieten” foarte apropiat din copilarie (inainte de a fi cu astalalt) care si asta era mai mare cu 6 ani decit ea !. intrebarea este ce fel de prieten din copilarie poate fi intre o fata de 12 ani (de exemplu) si un baiat , barbat de 18 ani ? deci o curva penala care sigur are mai multi prieteni din copilarie si nu dureaza 40 de zile si o viziteaza alti prieteni din copilarie

  • Două vieți spulberate din cauza unei prostii si a unei „femei foarte cuminte”. Acum ea isi va reface viața cu al treilea când mama ei nu-i acasă, până vine al patrulea…

  • Au intrat pe fir….mari ziaristi

  • Este rezultatul educatiei din Romania; de la parinti care si acestia sunt plecati, de la scoala, din mediul in care traiesc, nu mai spun de biserica care oricum nu are nicio influienta.

  • Procopius din Cezareea

    Pixda distruge anturaje !

  • nu va mai uitati la telenovel turkesti.
    acu cu pozele e alt articol.
    asta e realitatea din spatele tictoc

  • Prieten din copilarie

    ”Prieten din copilarie”…buna vrajeala. Incearca si ea saraca sa para sfanta. Asa fac toti in cazul unor anchete, nu ca ar fi vinovata, dar e mai bine sa spui adevarul: Da, m-am despartit si aveam nevoie de un partener. O stiu toti de acum…

  • Urat e sa știi ca fii’ta suje biberoane de la 14 ani la golani și tu te duci la munca sa o întreții pe ea și pe ma-sa!

  • babele surdo mute, spun ca au vazut deja cu altii 2…

  • ce poate sa faca femeia cu …..nu fac 10 barbati cu creieru…na si la asta de 21 ani … de 3 sapt despartita cu copil …nu s o gandit ca ala turbeaza pe la geamuri in timp ce tu te distrai in casa cu ”prietenul apropiat”’…ar trebui sa se schimbe codul penal pentru situatii din astea !!!!!! tu meriti la puscarie pe bune.

  • Ce barbati misogini si libidinosi.

    Ori sunteti niste ratati, ori aveti femei care nu va suporta. Sau poate sunt si ele urate si proaste.

    Ea avea 14 ani! De ce credeti ca exista legi pentru protejarea minorilor??

    Va 💩 pe-aici pe voi, dar in realitate sunteti catelusul sotiei/iubitei. Vai de steaua voastra. Asa e in majoritatea relatiilor: barbatului i se ordona, el executa. 🥲

  • Pana sa „rupa tacerea” cum ne spune jurnalistul, fata a rupt niste p*li. Multe, pt varsta ei.

  • Ziarishtii pizdishti!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *