Prima pagină » Radio » Actualitate » Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, rupe tăcerea. Frumoasa brunetă a recunoscut motivul despărțirii

Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, rupe tăcerea. Frumoasa brunetă a recunoscut motivul despărțirii

17 aug. 2022, 13:32,
BZI.ro, în Radio

Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, a dezvăluit în urmă cu ceva timp care a fost motivul real al despărțirii de artist. Cei doi au fost împreună timp de patru ani și toată lumea credea că vor ajunge în fața altarului. Din păcate, soarta i-a rezervat alt destin fostei iubite a lui Fuego, cei doi apucând pe drumuri separate în 2010.

Paul Surugiu Fuego este, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Și în pofida popularității sale dar și a faptului că are foarte multe admiratoare, acesta nu s-a căsătorit niciodată. Și totuși, vreme de patru ani, Fuego a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Ciaușu, multă lume crezând că cei doi vor ajunge în fața altarului. Însă în 2010, cei doi s-au despărțit și au luat-o pe căi separate, însă au păstrat legătura şi încă discută.

Ana Maria Ciaușu, fosta iubită a lui Fuego, rupe tăcerea

Paul Surugiu s-a iubit nebuneşte cu Ana Maria Ciausu, cu care a avut o relație timp de patru ani. Recent, fosta iubită a lui Fuego a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, între ei și de ce și-au spus adio. Astfel, la mai bine de 12 ani de când a redevenit o femeie singură, frumoasa bruneta a ajuns să aibă o carieră politică de succes în judeţul Olt.

„Da, am fost în atenţia presei datorită relaţiei pe care am avut-o cu Paul, şi nu pentru că eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru ca nici eu, şi cu atât mai puţin el, nu aveam nimic de ascuns. Astăzi, mă găsiţi deja cu 7 ani de experienţa politică în judeţul Olt, la mine acasă”, a explicat Ana Maria Ciaușu.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Ana Maria încă îl apreciază pe Fuego și consideră că acesta este un artist complet.

„Paul este un om deosebit, un artist complet care îşi iubeşte extraordinar de mult profesia şi asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile şi sentimentele lui transpuse în muzică. Nu am ce să repar pentru că nu am stricat nimic. Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate şi nu au nimic să îşi reproşeze ba din contră, să îşi mulţumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul”, a mai spus fosta iubită a lui Fuego.

Care ar fi fost motivul despărțirii

Chiar dacă toţi oamenii dragi din jurul lor îi vedeau ajungând în faţa altarului, fostă iubită a lui Fuego a povestit că ei nu şi-au dorit, de fapt, acest lucru.

„Nu neapărat urma în sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru îşi doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relaţiei noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc şi nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a declarat Ana Maria Ciaușu.

O altă problemă care a dus la despărţire ar fi şi faptul că tânăra nu a putut să rămână însărcinată.

„Relaţia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice şi injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relaţia noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego în urmă cu 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *