Prima pagină » Cultural » Ana Iarina Pascu, o prezență discretă în spațiul public. Cu ce se ocupă fiica regretatului artist Ioan Gyuri Pascu

Ana Iarina Pascu, o prezență discretă în spațiul public. Cu ce se ocupă fiica regretatului artist Ioan Gyuri Pascu

19 dec. 2022, 09:46,
în Cultural

Ana Iarina Pascu este o prezență discretă în spațiul public. Tânăra în vârstă de 25 de ani nu dorește să apară în lumina reflectoarelor și se dedică profesiei sale de succes. După ce marele artist Ioan Gyuri Pascu a încetat din viață, Ana Iarina a decis să apară cât mai rar la evenimentele mondene. Recent, fosta soție a regretatului actor a oferit câteva detalii inedite despre mariajul eșuat și suferințele din viața privată. Iată cu ce se ocupă fiica regretatului artist Ioan Gyuri Pascu.

Ana Iarina Pascu, o prezență discretă în spațiul public

Ana Iarina Pascu este fiica regretatului artist Ioan Gyuri Pascu. Tânăra are 25 de ani și este campioană la șah, dar a moștenit talentul actoricesc de la tatăl ei celebru. După ce marele artist a încetat din viață în anul 2016, la vârsta de 55 de ani, fiica acestuia a decis să nu mai apară în lumina reflectoarelor și să fie cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton.

Tânăra a suferit enorm după pierderea tatălui, iar în prezent se dedică profesiei sale artistice. Ana Iarina Pascu a apărut de puține ori la tv pe vremea când Ioan Gyuri Pascu cucerea publicul cu personajele și glumele sale savuroase. Mai mult, fiica regretatului actor este extrem de discretă și pe rețelele de socializare. Aceasta postează rar fotografii și nu dorește să apară la tv.

Recent, Daniela Marin, fosta soție a lui Ioan Gyuri Paascu a vorbit despre căsnicia eșuată alături de regretatul actor, dezvăluind care au fost marile suferințe din viața privată. De momente grele pe plan personal a avut parte și Raluca Diaconu. Artista a fost la un pas de depresie după ce a divorțat de soțul ei. Altfel stau lucrurile când vine vorba de faimosul artist Tudor Chirilă. Acesta se mândrește cu copiii săi și se declară un bărbat împlinit alături de partenera lui de viață.

Ce spune fosta soție a regretatului artist despre mariajul eșuat

Daniela Marin, fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu, a vorbit recent despre problemele din căsnicia sa. După 17 ani de mariaj, aceasta a decis să divorțeze de regretatul artist. După despărțire, Ioan Gyuri Pascu a suferit un șoc și a avut grave probleme de sănătate. Acesta s-a stins la doar 55 de ani în urma unui infarct. Daniela Marin, fosta parteneră de viață a actorului, a oferit câteva detalii surprinzătoare despre suferințele din viața de cuplu.

,,Neiubirea nu înseamnă ură, înseamnă să nu fii conştient de iubire şi să nu trăieşti în iubire. Neiubirea la asta se referea. Să vă ferească Dumnezeu să staţi închişi şi să nu ştiţi, să nu cunoaşteţi şi să nu vă deschideţi iubirii.”, a mărturisit aceasta.

Decesul actorului a fost o mare pierdere pentru lumea artistică. Colegii de breaslă organizează și în prezent evenimente prin care să păstreze vie memoria îndrăgitului Ioan Gyuri Pascu.

„În primul rând, îmi vine foarte greu să vorbesc despre Gyuri la timpul trecut. La orice spectacol, el e încă prezent printre noi. Iar la sfârșit, când prezint publicului colegii, îl prezint și pe el, arăt spre locul unde stătea, de obicei, pe scenă, era penultimul. Oamenii îl aplaudă frenetic și acum când îi menționez numele. Sunt convins că Gyuri se distrează cu noi la spectacole, de acolo, din Cer.”, a declarat Florin Constantin, partenerul său de scenă.

Ana Iarina Pascu s-a retras din lumina reflectoarelor după pierderea tatălui său, regretatul artist Ioan Gyuri Pascu. Tânăra se dedică în prezent carierei sale și refuză să mai apară la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *