Prima pagină » Cancan » Ana Dobrovie de la Survivor, dansatoarea care a atras toate privirile. Ce tatuaje are Războinica

Ana Dobrovie de la Survivor, dansatoarea care a atras toate privirile. Ce tatuaje are Războinica

01 feb. 2022, 11:35,
în Cancan

Una dintre figurile care s-au remarcat în show-ul de supraviețuire este și Ana Dobrovie, Războinica de la Survivor atrăgând toate privirile încă de la început, datorită formelor sale. Totodată, corpul tatuat al tinerei a atras atenţia concurenţilor, dar şi a fanilor care o urmăresc din faţa micilor ecrane. Dincolo de faptul că Ana Dobrovie este dansatoare, multă lume se întreabă ce semnifică desenele de pe pielea ei.

Show-ul de supraviețuire care se desfășoară în Republica Dominicană este una dintre cele mai iubite competiții difuzate în România. Celebra emisiune Survivor aduce în atenția concurenților și a telespectatorilor diverse probe, care mai de care mai interesante și mai dificile. Al treilea sezon a debutat de la mijlocul lunii ianuarie, iar între Faimoși și Războinici se dau lupte aprige.

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor

Ana Dobrovie se consideră o luptătoare și a precizat din start că dorește să câștige premiul în valoare de 100.000 euro. Însă pentru a-și atinge scopul, tânăra trebuie să demonstreze că poate rezista condițiilor extreme de trai din junglă. Totodată, ea trebuie să treacă și de probele din concurs. Ana Dobrovie are 30 de ani și lucrează ca dansatoare, având un corp bine definit și forme apetisante. În plus, ea este și mămica unui băiețel, pe care îl cataloghează drept „puterea sa”. Însă Ana nu iubește doar dansul, ci și tatuajele, având pe corp mai multe desene incitante.

„Curajul, ambiția și curiozitatea m-au făcut să mă înscriu la acest concurs. Și am venit să câștig Survivor România 2022. Forță”, a spus Ana Dobrovie la începutul emisiunii Survivor România.

Ana este unul dintre cei 12 Războnici și încă de la prima ediție, dansatoare a impresionat după ce a învins-o pe Andreea Tonciu pe traseu. Astfel, ea a adus un punct echipei sale. Și totuși, unii dintre fanii emisiunii din Republica Dominicană au pus-o la zid pe Războnică pentru că ar fi abuzat de chirurgia estetică ca să se „tuneze”. Cu toate acestea, concurenșii și telespectatorii nu-și pot lua ochii de la focoasa dansatoare, care este născută în 1991, are 1,72 m și cântărește 65 de kilograme.

Războinica Ana Dobrovie este pasionată de tatuaje

Tânăra dansatoare se poate mândri cu un trup bine conturat care atrage priviri și pe care îl evidențiază cu ajutorul costumelor de baie care i-au dat bătăi de cap pe unul dintre trasee. La un moment dat, presiunea probei și-a spus cuvântul, astfel că, din cauza efortului depus, bustul siliconat al Războinicei a „evadat”. Imaginile au fost cu siguranță savurate de cei care urmăreau, cu sufletul la gură, proba.

Totodată, pe corpul tinerei se pot observa şi câteva tatuaje, unele dintre acestea destul de intrigante. Mai precis, pe un braţ, Ana are scris „A 7 2”. Nu se știe ce înseamnă cele două cifre, 7 și 2, dar litera A ar putea să provină de la numele său. De asemenea, un alt tatuaj al Războinicei este „What doesn’t kill you, makes you stronger”, care apare pe brațul drept al acesteia. În altă ordine de idei, Ana Dobrovie de la Survivor nu a surprins până acum cu calități fizice ieșite din comun, ci mai ales cu formele apetisante.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`