Prima pagină » Cultural » Ana Bodea, protagonista din serialul „Lia”, are un iubit celebru. Cum l-a cunoscut actrița pe partenerul ei de viață

Ana Bodea, protagonista din serialul „Lia”, are un iubit celebru. Cum l-a cunoscut actrița pe partenerul ei de viață

23 ian. 2023, 10:32,
în Cultural

Ana Bodea, protagonista din serialul „Lia”, are un iubit celebru. Tânăra actriță trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste alături de cel care i-a cucerit inima și o susține mereu. Ana Bodea are o relație cu nimeni altul decât actorul Andrei Ivan. Cei doi reușesc de minune să îmbine planul personal cu cel profesional și radiază de fericire împreună. Iată cum l-a cunoscut actrița pe partenerul ei de viață.

Ana Bodea, protagonista din serialul „Lia”, are un iubit celebru

Ana Bodea este tânăra actriță care dă viață personajului Lia din serialul românesc cu același nume. La vârsta de 23 de ani, artista se bucură de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și îi cucerește pe cei din fața marilor ecrane cu talentul său și personajele pe care le interpretează.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Ana Bodea radiază de fericire alături de iubitul ei, Andrei Ivan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și își țin relația departe de ochii curioșilor. Aceasta are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima și îi este alături mereu. Recent, actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre iubitul ei, dar și despre marile provocări din carieră. Artista a recunoscut că a făcut numeroase sacrificii de dragul carierei, iar drumul până la celebritate nu a fost unul ușor.

,,Eu iubesc la fel ca Lia. Cel pe care îl iubesc este şi el cu noi la filmări. Joacă şi el în acest serial. (…) E foarte frumos să fii Lia, mai ales că doamna producătoare Ruxandra Ion, scenariştii şi regizorii au vrut să se inspire din povestea mea de viaţă. Am făcut balet timp de 16 ani. Şi, în ultimii patru am dansat chiar la Teatrul Bolşoi din Moscova şi am urmat cursurile academiei de acolo.”, a precizat vedeta.

O altă actriță care se bucură de succes la doar 25 de ani este Ada Dumitru. Aceasta se află printre concurenții de la Survivor România 2023 și este dornică să cucerească publicul. Fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. De succes pe plan profesional are parte și actrița Anca Dumitra. Artista s-a căsătorit recent și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare.

Ce spune actrița despre bărbatul care i-a cucerit inima

Ana Bodea se iubește cu actorul Andrei Ivan și se declară o femeie împlinită. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de relația lor, însă nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia. Andrei Ivan are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui iubită. Acesta a dezvăluit cum a cunoscut-o pe partenera sa și cine a făcut primul pas.

„Ne-am cunoscut înainte să dea ea la teatru, şi, după aceea, la facultate. Era anul I, eu eram în anul al III-lea. Sincer, am vrut să o ajut, mai ales că aveam nişte prieteni comuni. Aşa, cumva, am ajuns să luăm legătura. În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere! (…)

Am terminat destul de târziu Facultatea de Teatru. Am fost la Teatrul Metropolis şi la Teatrul Infinit, până în pandemie, din păcate. Acum încep să reiau şi spectacolele de teatru. Pentru ‘Lia’ am dat casting pentru rolul lui  Bobiţă, un mafiot. Și pentru protagonist, însă nu eram pregătit.”, a declarat actorul.

Ana Bodea și iubitul ei, Andrei Ivan, formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de cuplu și radiază de fericire împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`