Prima pagină » National » Ana Birchall demontează toate declarațiile făcute de Clotilde Armand: Tu habar nu aveai că…
Ana Birchall demontează toate declarațiile făcute de Clotilde Armand: Tu habar nu aveai că...

Ana Birchall demontează toate declarațiile făcute de Clotilde Armand: Tu habar nu aveai că…

28 iul. 2021, 12:59,
George Cristian, în National

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, pur şi simplu o demontează pe Clotilde Armand, primarul USR-isr al Sectorului 1 din București. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Ana Birchall susţine faptul că este ruşinos că edilul Sectorului 1 nu a ştiut faptul că nu are o calitate procesuală activă într-un proces.

Clotilde Armand este în atenţia publică după ce încă de la preluarea mandatului de primar al Sectorului 1 a început un război cu operatorul privat de salubritate Romprest.

Ana Birchall susţine că primarul Clotilde Armand minte când prezintă că a câștigat un proces

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall susţine faptul că primarul Clotilde Armand minte atunci când declară că ar fi câștigat un proces. Birchall susţine că este ruşinos faptul că nu ştie că ea nu are calitate procesuală activă:

„Eu nu înțeleg de ce doamna primar Armand de la sectorul 1 insistă să prezinte, cu afirmații gen ” instanța mi-a dat dreptate …” , o altă situație juridică decât cea reală când inclusiv documentul citat de d-na primar, cu link la portalul instanței, spune negru pe alb că de fapt nu ai câștigat nimic, ba ai pierdut iar instanța iți arată că în aprilie când ai introdus acțiunea de chemare în judecată tu habar nu aveai că nu ai „calitate procesuală activă”, un lucru rușinos pentru orice persoană care știe sau ar trebui să știe minime noțiuni de drept! Tribunalul București a respins cererea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand de a accesa și controla contabilitatea Romprest pentru a vedea ce cheltuieli și profit are compania și pentru a verifica modul în care au fost stabilite tarifele, potrivit deciziei instanței.

Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel”, scrie Ana Birchall pe pagina sa de Facebook.

Este legal să închei un alt contract înainte de declararea stării de alertă în Sectorul 1?

În continuarea postării, Ana Birchall menţionează faptul că e suspect cum Clotilde Armand a încheiat un alt contract cu un alt operator de salubritate fix înainte de intrarea în vigoare a stării de alertă în București, Sectorul 1:

„E legal? Sau cum se justifică, credibil, că între publicarea ofertei și atribuirea noului contract către Brai-Cata au trecut 3 fix ( TREI) minute? E transparent? Ține cont de cerința legală a concurenței, etc?”, se întreabă Birchall.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București a recunoscut că a semnat noul contract de salubritate înainte de starea de alertă. Clotilde Armand a încheiat un nou contract de salubritate cu o firmă extrem de controversată, despre care s-a aflat că a avut legături cu mafia siciliană.

PSD vrea ridicarea stării de alertă din Sectorul 1 din București

În altă ordine de idei, declanșarea stării de alertă din Sectorul 1 din București a stârnit nemulțumirea opoziției. PSD a declarat că va cere în insanță anularea stării de alertă. În sprijinul afirmației, social democrații au arătat că este fără precedent în România situația ca, la nivel național și la nivel local să existe două stări de alertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *