Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ana Baniciu și primul iubit cu care s-a logodit: Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostită nebunește vedeta

Ana Baniciu și primul iubit cu care s-a logodit: Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostită nebunește vedeta

13 dec. 2021, 15:59,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Ana Baniciu și iubitul ei, s-au logodit. Aceștia având o relație cât se poate de serioasă. Solista l-a prezentat și familiei sale, părinții fiind încântați de logodnicul vedetei. Tatăl celebrei soliste, Mircea Baniciu, a aflat de relația celor doi, chiar înainte ca îndrăgostiții să plece în vacanță.

Cei doi s-au cunoscut, la Poiana Brașov, unde ambii s-au îmbolnăvit de Covid-19, Ady îngrijind cu mare atenție de Ana Baniciu. Chiar dacă relația lor la început a fost extrem de discretă, acum vedeta nu ezită să posteze poze cu logodnicul său. De asemenea, din moment ce au devenit siguri că se iubesc reciproc, Edi, în vârstă de 41 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Ana.

ana baniciu cu manale dupa cap machiata frumos

Ana Baniciu, a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei în timpul unei escapade în Italia

Ana Baniciu despre iubit: Cum a reacționat familia vedetei când au l-au cunoscut pe Edy

Fanii au observat că Ana Baniciu este extrem de fericită alături de bărbatul care i-a furat inima. Mulți se întreabă cine este iubitul vedetei și cu ce se ocupă acesta. Puțini știu că Edy, este un om de afaceri de succes, care a reușit să le agațe pe multe dintre divele din showbiz-ul românesc, precum Raluca Lungu, Călina Dumitrescu sau Daniela Crudu. Însă, nici una nu l-a cucerit atât de mult cum a făcut-o Ana Baniciu.

La fel și Ana Baniciu este îndrăgostită peste cap de iubitul ei. Menționând sub o poză postată de aceasta pe Instagram că ar vrea să refacă acea fotografie cu iubitul ei peste 20 de ani. Chiar și tatăl vedetei, Mircea Baniciu, s-a arătat foarte încântat de alegerea fetei lui.

„Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic! Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm”, a declarat Ana Baniciu.

ana baniciu imbratisata de iubitul ei edy

Cei doi s-au cunoscut, la Poiana Brașov, unde ambii s-au îmbolnăvit de Covid-19

Până la Edy, cântăreața nu a fost văzută în public la brațul unui bărbat, astfel, se pare că relația cu Edy este una foarte serioasă. Vedeta menționând după o vacanță cu iubitul său în Zanzibar, că se înțeleg foarte bine, fiind foarte mândră de treaba asta. Iar faptul că artista a ales să se afișeze și să accepte cererea în căsătorie cu Adi, face ca această relație să fie una dintre cele mai serioase din viața artistei.

Ana Baniciu, vârsta perfectă pentru măritat: Edy i-a schimbat percepția despre căsătorie

Ana Baniciu, a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei în timpul unei escapade în Italia. În fermecătorul Positano, vedeta a fost cerută în căsătorie de Edy. Vedeta menționează că acest bărbat a apărut în viața ei când nu credea că o să se mărite. Însă, Edy, a fost bărbatul care i-a schimbat percepția despre căsătorie. De asemenea, tot el a fost cel care a făcut-o să-și imagineze o viață întreagă de el.

ana baniciu machiata frumos

Fanii au observat că Ana Baniciu este extrem de fericită alături de bărbatul care i-a furat inima

„Te iubesc, Edy, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic”, a scris Ana în dreptul unei poze în care poartă inelul de logodnă.

Ana Baniciu la vârsta de 28 de ani este ferm convinsă că a găsit bărbatul ideal pentru a întemeia o familie. Aceasta s-a arătat extrem de emoționată atunci când a publicat pentru prima dată o poză în care afișa relația dintre ce doi. Menționând că este extrem de fericită alături de alesul inimii sale. Ana Baniciu și iubitul său se pregătesc acum pentru nuntă, înaintând cu pași mici dar siguri. Aceștia nu se grăbesc cu nunta din cauza pandemii, însă gândurile despre cum o să arate cea mai frumoasă zi din viața lor sunt tot mai prezente.

ana baniciu in costum de baie la mare

Ana Baniciu la vârsta de 28 de ani este ferm convinsă că a găsit bărbatul ideal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024