Prima pagină » Cancan » Ana Baniciu, replici dure pentru Dana Budeanu. ,,E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă…”

Ana Baniciu, replici dure pentru Dana Budeanu. ,,E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă…”

12 ian. 2022, 12:31,
BZI.ro, în Cancan

După ce a fost criticată de mai multe ori, Ana Baniciu a uimit publicul autohton cu replici dure pentru Dana Budeanu. Cele două vedete se află în conflict de mai mult timp și se pare că scandalul este departe de a se termina.

Fiica lui Mircea Baniciu a încercat mereu să fie o prezență discretă la evenimentele mondene și să nu provoace controverse. Cu toate acestea, Dana Budeanu a criticat-o pe frumoasa blondină de mai multe ori în mediul online. Iată ce i-a spus Ana Baniciu celebrei creatoare de modă. 

Ana Baniciu, criticată de controversata Dana Budeanu

Una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul autohton, Ana Baniciu, a fost aspru criticată de Dana Budeanu. Scandalul dintre cele vedete a izbucnit după ce creatoarea de modă a sancționat-o pentru modul în care se afișează la evenimentele mondene, dar i-a criticat și activitatea profesională.

La începutul carierei sale, Ana Baniciu a cumpărat o rochie extrem de scumpă de la faimoasa creatoare, însă frumoasa blondină nu a scăpat de replicile dure ale Danei Budeanu.

Ana Baniciu este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar activitatea din mediul online îi aduce sume impresionante de bani. Cu toate acestea, vedeta a fost criticată de nenumărate ori pentru proiectele sale. Recent, Ana Baniciu a vorbit despre conflictul dintre ea și celebra Dana Budeanu.

,,La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare. A zis: «Dacă stai într-o sărăcie de casă mai bine nu te mai posta». Sărăcie sau nu… este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul. Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea. E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât. (…)

Are o răutate, dar e o femeie foarte deșteaptă. Își face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ținutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici.”, a declarat Ana Baniciu.

Blondina a mărturisit că a fost criticată de creatoarea de modă chiar și după ce a cumpărat de la aceasta o rochie pentru a o prezenta la un eveniment. 

,,În urmă cu mai mulți ani, am cumpărat o rochie de la Dana Budeanu. Cumva a trebuit să fac acest lucru pentru că eram cu Lala Band, în Pariu cu viața, trebuia să cumpărăm acele rochii, să le prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată ce spun acum: Mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări, pentru a cumpăra o rochie de-ale sale. Apoi, am văzut-o cum vorbea, în repetate rânduri, despre mine.”, a precizat fiica lui Mircea Baniciu. 

O altă vedetă din România care a fost aspru criticată pentru aspectul fizic este îndrăgita cântăreață Feli Donose. Frumoasa artistă a slăbit spectaculos, dar a avut parte de replici dure din partea celor din jur pe vremea când era grasă.

De ce a refuzat Ana Baniciu să pozeze în Playboy

Ana Baniciu este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Frumoasa blondină se menține în formă și are un fizic de invidiat, însă este extrem de discretă și atentă la aparițiile publice.

În ultima perioadă, vedeta se ocupă mai mult de proiectele din mediul online și și-a dezvoltat câteva afaceri de succes. Ana Baniciu a realizat câteva piese vestimentare și are planuri mărețe. Mai mult, aceasta se ocupă și de promovarea unor produse, adunând mulți bani din propria imagine.

De-a lungul timpului, Ana Baniciu a primit nenumărate propuneri să pozeze nud în revista Playboy, însă aceasta a refuzat cu vehemență. În cadrul unui interviu, fiica lui Mircea Baniciu a dezvăluit care au fost motivele pentru care nu a dorit să se lase fotografiată goală. 

,,Eu sper că nu am fost niciodată vulgară. Mi-am dorit să nu fiu. Mie mi s-a propus să pozez în Playboy și altele când erau în România. În perioada LALA Band am primit telefoane și m-au rugat să îi contactez dacă vreau să pozez goală.

Am zis că niciodată, în viața mea, poate dacă aveam alt nume sau nici așa nu aș putea să fac asta.

Mi se pare că nu mai rămâne niciun nimic. Nu mi-am dorit eu asta. Cred că totuși trebuie să rămână unele chestii intime, e corpul meu, niciodată nu m-am arătat așa gen „Hai ia-mă cu totul”. Mi se pare că trebuie să rămână ceva. Dar eu nu am nicio problemă cu femeile care aleg să facă asta.” a precizat blondina.

Spre deosebire de Ana Baniciu, care a refuzat să pozeze dezbrăcată, celebra Mihaela Rădulescu și-a surprins fanii și a acceptat să pozeze nud la vârsta de 52 de ani.

Dezinvoltă și extrem de provocatoare a pozat și prezentatoarea Gabriela Cristea. Aceasta a făcut furori în lumea mondenă după ce a acceptat să se lase fotografiată în ipostaze incendiare. 

Ana Baniciu i-a adresat Danei Budeanu replici dure după ce creatoarea de modă a criticat-o în repetate rânduri pe rețelele de socializare. Între cele două există un conflict mai vechi, însă recent fiica lui Mircea Baniciu a izbucnit și a vorbit despre scandalul în care este implicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *