Prima pagină » Cancan » Ana Baniciu, primele imagini cu copilul, la maternitate. Din ce cauză a născut mai devreme

Ana Baniciu, primele imagini cu copilul, la maternitate. Din ce cauză a născut mai devreme

06 iun. 2024, 13:54,
B, , h, , în Cancan

Ana, fiica lui Mircea Baniciu, a postat primele imagini cu copilul, la maternitate, după ce a devenit mamă pentru prima dată. Tânăra a născut cu câteva zile mai devreme față de data la care era planificată venirea pe lume. În ceea ce-l privește pe Mircea Baniciu, acesta este cât se poate de fericit în postura de bunic.

Ana Baniciu trebuia să nască pe data de 12 iunie, dar iată că bebelușul a venit pe lume mai devreme, cu câteva zile înainte de termenul preconizat pentru nașterea naturală. După ce marți seară fiica sa, Ana, a devenit pentru prima oară mamă, Mircea Baniciu a făcut primele declarații în calitate de bunic. Cum îl descrie artistul pe nepoțelul său abia venit pe lume, potrivit LPF.

Mircea Baniciu, un bunic fericit

Potrivit marelui artist în vârstă de 74 de ani, Ana Baniciu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care, spune el, îi seamănă leit. Mircea Baniciu a făcut primele declarații după ce a devenit bunic și a dezvăluit că cel mic e blond cu ochii albaștri, frumos ca și el când era mic.

„Nu fac diferența între statutul meu original și cel de bunic deocamdată. Până nu mă plimb cu el de mână prin parc, atunci o să mă simt bine într-adevăr, până atunci cred că am un prieten mai mic.

O să fie așa o legătură frumoasă între noi, pe care el nu o conștientizează. Eu conștientizez și mă bucur tare mult! E frumos ca mine când eram mic! E într-adevăr un copil reușit și sper să fie sănătos să aibă de toate”, a declarat Mircea Baniciu.

Artistul a mai dezvăluit și faptul că, chiar dacă fiica sa își dorea să nască natural, medicii au programat-o pentru cezariană, pentru că bebelușul era destul de mare, mai ales dată fiind constituția mamei.

„Era prea mare pentru ea și au văzut și doctorii și au zis: «Hai, treci pe masă, nu te mai chinui!» Nu știu dacă ar fi putut să nască natural. Era mare, avea vreo 3 kg și 200 și 50 cm, lungan, exact cum v-am zis eu, blond cu ochii albaștri, ca mine!”, a mai spus tatăl Anei Baniciu.

Ana Baniciu, primele imagini cu copilul, la maternitate

Ana Baniciu și Edy Kovacs, care s-au căsătorit în septembrie anul trecut, au făcut cunoștință cu bebelușul lor și sunt topiți. Încă încearcă să conștientizeze ce li se întâmplă.

Încă de când au aflat că vor deveni părinți au fost în culmea fericirii, iar lunile care au urmat au fost unice. Ana Baniciu a fost foarte activă în perioada sarcinii și s-a implicat inclusiv în procesul de amenajare a casei lor, o vilă superbă moștenită de la bunica ei, în care, de altfel, a și copilărit.

Artista a anunțat pe rețelele de socializare venirea pe lume a fiului ei, la mai puțin de un an de la nuntă, dezvăluind și cum se simte în postura de mamă.

„04.06.2024, ora 14:34. Ne-am rugat să fie sănătos, dar e perfect! Suntem topiți de iubire și recunoștință”, a scris Ana Baniciu, care a postat și prima fotografie cu bebelușul, mai exact cu un picioruș al acestuia.

În aceste momente, Ana Baniciu se află în maternitate și urmează să își ducă bebelușul în noua casă, pe care a amenajat-o alături de soțul ei. Până atunci, artista și Edy Kovacs se obișnuiesc cu rolul de părinți și cu minunea care a apărut în viața lor.

Inclusiv Edy Kovacs și-a intrat perfect în rolul de tătic, după cum se poate vedea dintr-o filmare postată de Ana Baniciu. Artista l-a filmat pe soțul ei pe furiș, în timp ce acesta își mângâie tandru, pe cap, băiatul. Are o privire gravă, realizând că viața i s-a schimbat pentru totdeauna. Ce e limpede e faptul că este copleșit de iubirea pe care i-o poartă deja micuțului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *