Prima pagină » Cancan » Ana Baniciu, mulțumită de felul în care a amenajat camera copilului. Vedeta a cumpărat un pătuț special pentru Aris, fiul ei

Ana Baniciu, mulțumită de felul în care a amenajat camera copilului. Vedeta a cumpărat un pătuț special pentru Aris, fiul ei

04 iul. 2024, 13:11,
BZI.ro, în Cancan

Ana Baniciu a apelat la o firmă specializată și e mulțumită de felul în care a amenajat camera copilului ei și al lui Edy Kovacs. Vedeta, care a născut prin cezariană, a avut casa în renovare în perioada în care a fost însărcinată. Acum, cu casa pusă la punct, Ana Baniciu și soțul ei au plecat pe litoral, pentru o binemeritată vacanță.

Ana Baniciu a devenit mamă în urmă cu o lună și cu doar două zile înainte de venirea pe lume a fiului ei, Aris, artista și soțul ei, Edy Kovacs, s-au mutat în noua lor casă. Cum casa a fost gata la timp, Ana a putut aranja și camera copilului, pe care le-a prezentat-o acum admiratorilor ei de pe rețelele de socializare, potrivit Unica.

Ana Baniciu, mulțumită de felul în care a amenajat camera copilului

Ana Baniciu a apelat la o firmă de design interior pentru a se asigura că locul în care Aris va crește arată așa cum ea își dorește. Cântăreața și Edy Kovacs au plecat la scurt timp după naștere pe litoral, dar nu înainte de a filma în detaliu camera bebelușului lor, pe care artista a decis să o prezinte tuturor.

„Înainte de plecarea la mare am filmat camera bebelușului nostru pentru că e mândria mea și am vrut să o împărtășesc cu voi”, a scris ea pe Instagram.

Artista a ales un dulap cu două uși și rafturi fără uși pe care a aranjat câteva jucării și fotografii, un pat de două persoane, precum și o mică canapea cu depozitare pe care a așejat un cuib de bebeluș și o cutie de jucării.

Pătuțul lui Aris este verde și este unul special, care se poate transforma într-un pat junior, putând fi întins la o lungime maximă de 155 cm. Acesta dispune de un sistem de reglare a saltelei pe două niveluri de înalțime. Pe acest pătuț special, Ana Baniciu a dat 5.000 de lei, potrivit site-ului de unde a achiziționat mobilierul din camera bebelușului.

Comoda de înfășat este și ea specială, având șase sertare spațioase. Piesa de mobilier este prevăzută cu colțuri rotunjite, iar sertarele au mânere din piele. Prețul este și el unul pe măsură – 6.600 lei.

Pentru a se asigura că are totul a îndemână atunci când își schimbă fiul, Ana Baniciu a decis să achiziționeze și un coș pentru scutecele murdare, în valoare de 250 lei, în aceeași nuanță cu a pătuțului.

Camera lui Aris este una spațioasă, iar ușile de la intrare sunt înalte, cu ferestre, caracteristice casei pe care Ana Baniciu a renovat-o și decorat-o în ultimele luni. Ana Baniciu și Edy Kovacs nu au făcut nicio economie atunci când au amenajat camera fiului lor pentru a se asigura că micuțul, dar și ei, dispun de un spațiu util și aranjat după gustul lor.

Fiica lui Mircea Baniciu a născut prin cezariană

Deși pe toată perioada sarcinii și-a dorit să nască natural, Ana Baniciu a fost nevoită să își aducă fiul pe lume părin cezariană, după ce micuțul și-a înfășurat cordonul ombilical în jurul gâtului. Astfel, medicii au decis că este mult mai sigur ca nașterea să fie una prin cezariană.

„La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada asta de sarcină pentru o naștere naturală. Am avut o sarcină extraordinar de ușoară. Într-adevăr, în ultimele săptămâni m-am resimțit fizic, am avut foarte multă apă în organism, mi s-au umflat foarte puternic picioarele, erau ceva butuce, adică nu mă încăpea nimic în picioare, nici măcar, nu știu, papuc, flip-flop, nimic.

Trebuia să-mi iau numărul 40 ca să pot să umblu. Am și muncit foarte mult cu casa pentru că ne-am dorit să ne mutăm și știți că a fost haos. Bine că ne-a mutat ca altfel, nu știu ce se întâmpla în momentele astea. Adică casa noastră a fost gata cu fix două nopți înainte să vină bebelușul. Ne-a așteptat”, a povestit Ana Baniciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *