Prima pagină » Cancan » Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil. Va fi mamă de băiat sau fată?

Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil. Va fi mamă de băiat sau fată?

10 ian. 2024, 13:05, 2 ,
BZI.ro, în Cancan

În toamnă, Ana Baniciu s-a căsătorit, iar acum a anunțat că deja însărcinată cu primul copil, vedeta fiind în culmea fericirii. Fiica lui Mircea Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, vor deveni părinți pentru prima dată undeva spre sfârșitul primăverii. Mai mult, Ana Baniciu susține că este recunoscătoare dar mai ales nerăbdătoare să-și strângă bebelușul la piept.

Ana Baniciu și Edy Kovacs, care s-au căsătorit religios la sfârșitul lui septembrie 2023, urmează să devină părinți anul acesta. Cei doi au avut o nuntă superbă, la care au participat numeroase vedete autohtone. Acum, gândurile cuplului se îndreaptă către minunea care le va întregi viețile.

Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil

Ana Baniciu este însărcinată cu primul copil, artista dând vestea cea mare în urmă cu câteva momente. Anul acesta, Ana și Edy Kovacs vor deveni părinți pentru prima dată, vestea fiind dată de artistă pe contul de Instagram.

Cântăreața le-a transmis fanilor de pe Instagram că este în culmea fericirii și că a reușit să țină acest secret mai bine de patru luni. Alături de soțul ei, vedeta a postat o serie de fotografii în care i se vede burtica de gravidă.

„Noi 3… Am reuşit cumva să ţinem acest secret mai bine de 4 luni de zile şi mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlineşte. Suntem fericiţi, recunoscători şi nerăbdători să ne cunoaştem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca aşa cum am făcut-o mereu!

Mulţumesc, mama!??♥️”, a scris Ana Baniciu, pe Instagram.

Ce sex are bebelușul

Ana, fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu, formează un cuplu din toamna anului 2020 cu Edy Kovacs. Cântăreața a primit inelul de logodnă în anul 2021, în timp ce se afla în Capri. Cei doi s-au căsătorit civil și religios în septembrie 2023, cele două evenimente având loc la 2 săptămâni distanță unul de celălalt.

Ana Baniciu urmează să aducă pe lume un băiețel, după cum soțul ei a anunțat într-o postare pe Instagram. Edy Kovacs a publicat o fotografie reprezentativă cu cel mai important moment din viața lor, o să fie tată de băiat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *