Prima pagină » Cultural » Ana Baniciu, apariție provocatoare pe Instagram. Cine este logodnicul frumoasei artiste

Ana Baniciu, apariție provocatoare pe Instagram. Cine este logodnicul frumoasei artiste

11 aug. 2022, 08:41,
BZI.ro, în Cultural

Îndrăgita artistă Ana Baniciu și-a surprins recent fanii cu o apariție provocatoare pe Instagram. Vedeta se mândrește cu o siluetă perfectă și nu de puține ori se pozează în ținute sexy și ipostaze îndrăznețe. Ana Baniciu are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei. Aceasta radiază de fericire și este pregătită să îmbrace rochia de mireasă cât de curând. Puțini sunt cei care știu cine este logodnicul frumoasei artiste și cum s-au cunoscut cei doi.

Ana Baniciu, în ipostaze provocatoare pe Instagram

Ana Baniciu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Frumoasa artistă face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare fotografiile sale au un număr impresionant de urmăritori. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.

Recent, artista a încins imaginația multor bărbați și s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie sexy, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Ana Baniciu a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și care sunt alimentele la care a renunțat pentru a arăta atât de bine.

,,Nu m-am abținut niciodată de la mâncare. Mănânc ce îmi place, ăsta e atuul meu. Nu mănânc deloc mult, pentru că nu îmi cere organismul. Nu pot să mănânc, chiar prietenii mei și apropiații îmi spun că mănânc foarte puțin. Îmi place mâncarea de înnebunesc, gătesc foarte mult. Orice gătesc! Orice mâncare și mai ales mâncărurile pe care le gătea mama mea. (…)

Este destul de greu să țin o dietă strictă, așa că încerc să am un regim de viață sănătos, să am grijă mereu ce mănânc, iar dacă sar peste mesele principale, ceea ce se întâmplă destul de des, suplimentez cu gustări cât mai curate din punct de vedere caloric – fructe, batoane sau morcovi.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Ana Baniciu se bucură din plin de succes și de celebritate, iar pe plan personal este mai fericită ca oricând alături de Edy Kovacs, viitorul ei soț. Cei doi au planuri mărețe, iar la anul se vor căsători.

De succes în carieră are parte și Irina Rimes. Artista este mereu la înălțime și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Și colega ei de breaslă, cântăreața Ami, are o carieră impresionantă în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Ce spune frumoasa artistă despre logodnicul ei

Dincolo de lumina reflectoarelor, Ana Baniciu este discretă când vine vorba de viața privată și planul amoros. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edy Kovacs, un prosper om de afaceri. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene și într-o perioadă în care artista avea probleme.

,,Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, Edy, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic.”, a declarat aceasta.

Ana Baniciu și logodnicul ei se pregătesc de nuntă, iar frumosul eveniment va avea loc anul viitor. Artista a oferit recent câteva detalii despre cum va arăta cel mai important moment din viața ei.

,,Jucăm la nuntă cel mai probabil la anu! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați. (…)

Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi așa. Va fi un eveniment pentru toată lumea. Până la urmă ne bucurăm și că îi avem pe ei alături și că îi bucurăm. Am trecut prin niște chestii în ultima perioadă și m-am gândit să facem mai repede nunta pentru că nu știi ce se întâmplă, să fie ei în forță acum și să se bucure de fericirea noastră.”, a declarat aceasta.

Frumoasa artistă Ana Baniciu și-a surprins recent fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Aceasta se bucură din plin de viață și se declară o femeie fericită alături de logodnicul ei. Vedeta are o carieră de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *