Prima pagină » Radio » Actualitate » Ana Baniciu a strălucit la nunta sa cu Edy Kovacs. Ce mesaj a transmis Horia Brenciu

Ana Baniciu a strălucit la nunta sa cu Edy Kovacs. Ce mesaj a transmis Horia Brenciu

25 sept. 2023, 15:39,
BZI.ro, în Radio

Ana Baniciu, care a avut în weekend nunta cu Edy Kovacs, a fost o mireasă superbă, ea și soțul ei trăind din plin emoțiile evenimentului. Fiica lui Mircea Baniciu a atras toate privirile, purtând o rochie albă care se mula perfect pe corp. Cu această ocazie, Horia Brenciu, profund impresionat de această nuntă, le-a transmis protagoniștilor un mesaj superb.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios pe data de 24 septembrie 2023. Petrecerea a avut la un local de lux din apropierea Bucureștiului, cu invitați unul și unul. Horia Brenciu a ținut să spună câteva vorbe după nunta fiicei lui Mircea Baniciu.

Ana Baniciu a strălucit la nunta sa cu Edy Kovacs

Ana Baniciu a fost o mireasă superbă duminică, 24 septembrie, când a avut loc nunta sa. Cântăreața a ales să poarte o rochie simplă, de un alb imaculat, care se mula perfect pe corp. Evenimentul a avut loc în aer liber. Preotul a oficiat slujba chiar la locația unde s-a desfășurat petrecerea, undeva în apropiere de București. În urmă cu două săptămâni, Ana Baniciu și Edy Kovacs au avut cununia civilă.

Pe 24 septembrie, Ana și Edy și-au celebrat iubirea alături de familie, prieteni și multe nume cunoscute publicului larg, precum Anca Dinicu, Raluka, Connect-R, Roxana Ionescu, Horia Brenciu și mulți alții.

Cel care și-a făcut primul apariția la eveniment a fost mirele. Îmbrăcat într-un costum negru, cu cămașă albă și papion negru, mirele a trăit pe deplin fiecare emoție. Mireasa a fost cea care a atras apoi toate privirile. Mircea Baniciu și-a condus fiica la altar, iar momentul a fost unul extrem de emoționant pentru amândoi.

Mesaj emoționant transmis de Horia Brenciu

Familia și apropiații au petrecut până în zorii zilei, iar câțiva dintre invitați au postat câteva imagini de la fericitul eveniment. Horia Brenciu a rămas impresionat de nunta celor doi, motiv pentru care le-a transmis un mesaj emoționant. Cântărețul a postat și un video în care a cuprins câteva cadre speciale de aseară.

„O nuntă ca-n povești, cu un tată fericit și splendida lui fiică, adorată de un Făt Frumos. Ana Baniciu ești minunată! Mircea Baniciu ești… socru mic! Edy Kovacs ești un norocos! Casă de piatră, dragilor! Multă fericire!”, a fost mesajul pe care Horia Brenciu l-a scris în dreptul unor imagini de la nunta celor doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *