Prima pagină » Cancan » Ana Baniciu a publicat prima imagine cu copilul. Aris s-a născut în luna iunie

Ana Baniciu a publicat prima imagine cu copilul. Aris s-a născut în luna iunie

12 iul. 2024, 11:35,
în Cancan

Ana Baniciu a postat prima imagine cu Aris, copilul ei și al lui Edy Kovacs, la mai bine de o lună de la venirea lui pe lume. Artista a devenit mamă pe data de 4 iunie și trăiește acum momente unice alături de bebelușul ei. Ana Baniciu este încântată de experiențele pe care le încearcă din această postură.

Ana Baniciu se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce s-a căsătorit cu alesul inimii ei și, mai ales, cei doi au devenit părinți. În urmă cu mai bine de o lună, pe 4 iunie, artista a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume un băiat.

Ana Baniciu a publicat prima imagine cu copilul

Ana a ținut să-și împărtășească fericirea și cu fanii ei din mediul online, pe care i-a surprins cu o imagine adorabilă a bebelușului. Dacă până acum a fost destul de discretă, preferând să nu-l arate pe micuț în întregime, Ana Baniciu a decis că a venit momentul ca bebelușul ei să-și facă intrarea în mediul online. În scurt timp, fotografia cu micuțul a primit peste 15.000 de aprecieri din partea fanilor artistei.

În general, vedetele preferă discreția atunci când vine vorba despre expunerea copiilor în mediul online, dar nu acesta a fost și cazul Anei Baniciu, care a postat prima fotografie cu adorabilul ei băiețel. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, au devenit părinți în urmă cu o lună și trăiesc acum cele mai frumoase momente alături de bebelușul lor.

Ana, care are o mulțime de urmăritori în mediul online, a decis recent că este momentul ca aceștia să-i cunoască fiul și a postat o fotografie adorabilă cu micuțul. Artista și-a imortalizat bebelușul dormind, iar fotografia a făcut furori în rândul fanilor.

„Miroase a lapte și iubire”, a scris Ana în dreptul fotografiei, iar aprecierile fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate.

„Nu mai pot de drag, abia aștept să îl cunosc!”/ „Vai de mine câtă frumusețeee!”/ „Efectiv e o dulceață, îl ador!”/ „Acesta este cel mai special moment din viața unei mămici. Ai o dulceață de copil”/ „Să fiți sănătoși împreună mulți ani! Iubire și fericire împreună!”/ „Nu mai pot de dragul lui, este un băiețel supeeeeerb”, au fost doar câteva dintre nenumăratele mesaje primite de artistă de la fanii din mediul online.

Renovarea casei s-a terminat la timp

Cu doar două zile înainte de venirea pe lume a fiului ei, Aris, artista și soțul ei s-au mutat în noua lor casă. Cum casa a fost gata la timp, Ana a putut aranja și camera copilului, pe care le-a prezentat-o acum admiratorilor ei de pe rețelele de socializare.

Ana Baniciu a apelat la o firmă de design interior pentru a se asigura că locul în care Aris va crește arată așa cum ea își dorește. Cântăreața și Edy Kovacs au plecat la scurt timp după naștere pe litoral, dar nu înainte de a filma în detaliu camera bebelușului lor, pe care artista a decis să o prezinte tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *