Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ana Baniciu a născut! Vedeta a devenit mămică mai repede decât se aștepta! Fiul ei a venit pe lume în urmă cu puțin timp

Ana Baniciu a născut! Vedeta a devenit mămică mai repede decât se aștepta! Fiul ei a venit pe lume în urmă cu puțin timp

04 iun. 2024, 22:40, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Fericire mare pentru Ana Baniciu și Edy Kovacs! Cei doi parteneri au devenit părinți pentru prima dată astăzi, 4 iunie, conform Cancan.ro.

Ei bine, se pare că încă de la sfârșitul lunii mai medicii i-au spus artistei că trebuie să se aștepte la venirea pe lume a micuțului din moment în moment, dar data pe care specialiștii o preconizau era cea de 12 iunie.

Totuși, bebelușul artistei nu a mai avut răbdare să vină pe lume, născându-se în urmă cu puțin timp, cu doar câteva zile înainte de data la care se așteptau cu toții.

Ana Baniciu s-a mutat cu puțin timp înainte de a deveni mamă pentru prima dată

Ana Baniciu a vorbit de multe ori despre faptul că ea și soțul ei se vor muta în casă nouă, iar totul a fost pus la punct la fix, pentru că artista și partenerul de viață și-au dorit să fie totul gata înainte de venirea pe lume a bebelușului lor.

„Ne mutăm weekendul ăsta, exact înainte de naștere practic. Termenul e în iunie, pe 12 iunie, cam așa, dar vedem când vrea bebelușul să vină, pentru că voi naște natural. Ideea e că reușim să ne mutăm săptămâna viitoare.

Bebelușul are o camera superbă, pe verde, cred că e cea mai frumoasă cameră din casă. Se montează mobila zilele astea și trebuie să facem curat, să ne mutăm toate lucrurile. O să dureze câteva zile”, spunea Ana Baniciu la finalul lunii mai, pentru sursa amintită anterior.

Cât a luat Ana Baniciu în greutate de când este însărcinată

Vedeta a dezvăluit recent și câte kilograme a luat în sarcină. Fiind aproape în luna a opta, încă are o siluetă frumaosă.

„Întrebarea momentului este «câte kg ai pus în sarcină?»  Am pus până acum vreo 11 kg care nu să văd, pentru că am pornit de la -infinit … când am aflat că sunt gravidă aveam 46 kg”, a scris ea pe Instagram.

Mai mult, Ana Baniciu și soțul ei, Edi Kovacs, sunt pe ultima sută de metri și cu amenajarea casei lor, una veche de 100 de ani, moștenire de familie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`